Bistrosets & Balkonsets

Creëer een gezellig plekje voor 2 op je terras of balkon met een bistroset of balkonset. Kies je voor een inklapbare set, dan kan je die ook nog eens makkelijk en compact wegbergen. Top!

Artikelen (  1 - 43 van 43 )
:

Voor kleine buitenruimtes

Balkonsets en bistrosets zijn bij uitstek geschikt voor wie een kleine buitenruimte heeft. Met een tafeltje en 2 stoelen creëer je een gezellig plekje om even tot rust te komen, samen te eten of iets te drinken. Voeg ook leuke tuinkussens, tuinverlichting, bloemen en planten toe en maak van je balkon, binnenplaats of klein terras een mini-oase van rust!


Balkonset voor 2 personen

Even bijpraten met een vriend of vriendin of gezellig een glaasje drinken met 2 na een lange werkdag? Onze balkonsets zijn zo gezellig dat je er niet meer uit wil. Comfortabele zeteltjes met een bijpassend tafeltje, perfect voor jouw balkon!


Eten aan je bistroset buiten

Een zalig kopje koffie of thee in de ochtendzon, niets leukers dan heerlijk ontbijten aan je eigen bistroset! Maar ook voor een brunch, lunch of diner komt jouw nieuwe bistroset goed van pas. Want hoe vaker je ‘m gebruikt, hoe leuker je je balkon, terras of buitenruimte gaat vinden! In ons assortiment vind je complete bistrosets met een tafel en 2 stoelen. Of maak je keuze uit onze aluminium, kunststof en houten bistrotafels en combineer je tafel met 2 tuinstoelen tot een volledige set.