Maak kans op één van de magische Disney-prijzen

Van 8/12 t.e.m. 24/12/2016

In december vallen er 155 magische Disney-prijzen te winnen. En niet de eerste de beste ...


Hoe deelnemen?

Wil je je kans wagen voor een van de magische Disney-prijzen? Dat doe je zo:

  1. Koop voor min. € 50 in het DreamLand-assortiment (online of in de winkel) van 8/12 t.e.m. 24/12/2016.
    • Koop je op dreamland.be? Dan krijg je in de loop van december een mail met je unieke wedstrijdcode.
    • Koop je in de winkel? Dan kies je aan de kassa één van de vier wenskaarten met je favoriete personages: Vaiana, Star Wars, Frozen of Mickey & Minnie. Daarop vind je je unieke wedstrijdcode.
  2. De unieke wedstrijdcode is je toegangsticket tot de wedstrijd op dreamland.be.
  3. Ga naar de wedstrijdpagina en vul je unieke wedstrijdcode in. Die is geldig zodra je hem krijgt, tot en met 8/1/2017.
    • Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag. Vul ook alle invulvelden in, en dan ... duimen maar!

Bekijk alvast de magische prijzenpot!

Koop in de webshop Vind je DreamLand-winkel


Actie geldig in alle DreamLand-winkels (geldig op het volledige assortiment, met uitzondering van Dreambaby-artikelen). Bij aankoop van min. € 50 in een DreamLand-winkel krijg je een gratis Disney-wenskaart (kies voor Vaiana, Star Wars, Frozen of Mickey & Minnie). Deze aankoop moet gebeuren tussen 8/12 en 24/12/2016. Op die wenskaart staat een unieke code, waarmee je op dreamland.be kans maakt op magische Disney-prijzen. Kocht je online voor min. € 50? Dan krijg je geen wenskaart maar wel een e-mail met je unieke wedstrijdcode, enkele dagen later. Je unieke wedstrijdcode is geldig zodra je hem krijgt, t.e.m. 8/1/2017. Winnaars zijn deelnemers die de wedstrijdvraag correct beantwoorden en de schiftingsvraag het best benaderen. Deze winnaars worden eind januari persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen ook vermeld worden op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage ligt in de deelnemende DreamLand-winkels en op dreamland.be/wedstrijden staat.