15 % korting op alle tuinmeubelen

15 % korting op alle tuinmeubelen

Heeft jouw tuin nood aan een nieuwe frisse wind? Kijk dan zeker eens bij onze toffe tuinmeubels! Bovendien profiteer je van 6/3 t.e.m. 25/3/2018 van 15 % korting op al onze tuinmeubelen! In je DreamLand-winkel vind je een beperkt assortiment, maar het volledige tuinassortiment kan je hier bekijken. Maak het tof in uwen hof dankzij onze tuinmeubels!

Op zoek naar de tuintrends van dit jaar of heb je nog hulp nodig bij de keuze van je tuinmeubelen? Je kan in je DreamLand-winkel altijd terecht bij onze experts.

Vind je DreamLand-winkel

Actie van 6/3 t.e.m. 24/3/2018 in alle DreamLand-winkels in België en van 6/3 t.e.m. 25/3/2018 op dreamland.be. In de DreamLand-winkels vind je een beperkt assortiment, het volledige tuinassortiment kan je bekijken op dreamland.be. Niet geldig in DreamLand Outlet Tongerlo. Bij aankoop van tuinmeubelen krijg je 15 % korting. Je korting wordt automatisch verrekend op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Niet cumuleerbaar. Niet inwisselbaar tegen contant geld in het winkelpunt. Actie niet cumuleerbaar bij aankoop van artikelen op een geschenklijst/communielijst. Niet cumuleerbaar met de promoprijzen van artikelen aangeduid met het "Promo!"-logo. Actie enkel geldig op vertoon van je Xtra-kaart of -app. In de webshop wordt je korting automatisch verrekend bij je online reservatie.