Vier de filmrelease van de LEGO<sup>®</sup> Ninjago-film

Yes, de nieuwe LEGO® NINJAGO®-film komt eraan!

Dat gaan we natuurlijk vieren met heel wat leuke acties. Doe je mee?

 

Word een echte NINJAGO®-ninja!

Wil jij ook Ninja-avonturen beleven? Kom naar onze LEGO® NINJAGO®-tour en word een echte Ninja! Leer coole kunstjes, bouw mee aan leuke Ninja-dingen en ga naar huis met de vetste goodies en een echt ninjadiploma!

Ontdek hier wanneer de LEGO® NINJAGO®-tour naar jouw DreamLand-winkel komt en schrijf je snel in!

Schrijf je in Ontdek het LEGO® NINJAGO®-assortiment
Word een echte Ninjago-ninja!


Ontmoet je LEGO® NINJAGO®-helden

Om de release van hun nieuwe film te vieren komen de helden van LEGO® NINJAGO® naar DreamLand! Altijd al eens een echte ninja willen ontmoeten? Rep je als de bliksem naar je DreamLand-winkel:

  • 23/9: Ninove (10 tot 12 u.)
  • 23/9: Eeklo (14.30 tot 16.30 u.)
  • 7/10: Waterloo (10 tot 12 u.)
  • 7/10: Marche-en Famenne (14.30 tot 16.30 u.)
  • 14/10: Tienen (10 tot 12 u.)
  • 14/10: Deurne (14.30 tot 16.30 u.)
Vind je DreamLand-winkel Ontdek het LEGO® NINJAGO®-assortiment
Ontmoet je LEGO<sup>®</sup> Ninjago-helden


Maak kans op een LEGO® NINJAGO®-fanpakket en tickets voor de avant-première *

Ben jij ook zo een NINJAGO®-fan? Doe van 7/9 t.e.m. 1/10 mee aan onze LEGO® NINJAGO®-wedstrijd en misschien win jij een exclusief fanpakket én vier tickets voor de avant-permière van de film in Kinepolis Antwerpen!
* De wedstrijd loopt van 7/9 t.e.m. 1/10/2017 uitsluitend op dreamland.be. Je kan maar 1 keer deelnemen per geldig postadres. Om deel te nemen surf je naar dreamland.be/wedstrijden en beantwoord je de wedstrijdvragen. In totaal zijn er 50 prijzen. Er zijn 10 hoofdprijzen waarbij de winnaars een LEGO® NINJAGO® fanpakket en 4 tickets krijgen om de avant-première in Kinepolis Antwerpen bij te wonen. Daarnaast zijn er 40 troostprijzen met 4 tickets voor de avant-première van de LEGO® NINJAGO® film. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat op dreamland.be/wedstrijden staat. Surf naar dreamland.be/wedstrijden voor meer info. Wedstrijd enkel voor klanten met een Xtra-kaart of -app.