Bliksem McQueen en Cruz Ramirez racen door de bocht

Verzamel alvast de eerste 12 van de 20 Cars Micro Racers

Krijg gratis Cars Micro Racer b.a.v. € 25 aan Cars-artikelen 1

Vrroooaaaaam! Disney’s Cars 3 komt de bioscoopzalen binnen geracet! Om dat te vieren kan je profiteren van onze unieke Cars-verzamelactie. Per aankoopschijf van € 25 aan Cars-artikelen in je DreamLand-winkel, krijg je één van de 20 Cars Micro Machines gratis bij je aankoop! In totaal kan je 20 autootjes verzamelen. Vanaf juni zijn 12 autootjes beschikbaar, de volgende 8 zullen vanaf oktober beschikbaar zijn.


Actie enkel geldig bij aankopen in een DreamLand-winkel


Vind je DreamLand-winkel
Gratis Cars micro racer bav 25€ Cars-artikelen

Verzamel je auto's in de Mack Truck 2

Heb je Cars-autootjes verzameld met de Cars 3 spaaractie? Koop dan nu deze Travelling Mack Truck als verzamelbox voor al je autootjes. Bestel je deze Mack Truck via de webshop? Dan krijg je er bovendien 3 gratis micro racers bij!


Actie enkel geldig bij een bestelling via dreamland.be


Naar de Mc Truck!  Naar de Cars-artikelen!
Verzamel alle auto's in deze Mack Truck

1.Actie geldig van 15/6 t.e.m. 6/12/2017, zolang de voorraad strekt. Actie enkel geldig in de DreamLand-winkels, niet geldig op dreamland.be. Krijg bij aankoop van € 25 aan Disney Cars-artikelen 1 van de 20 Cars Micro Racers gratis. Je krijgt de Micro Racer bij de kassa. Actie niet cumuleerbaar met de promoprijzen van artikelen aangeduid met het “Promo!”-logo. Actie enkel geldig voor klanten met een Xtra-kaart of -app.

12.Actie geldig van 15/6 t.e.m. 6/12/2017. Actie enkel geldig op dreamland.be. Actie niet geldig in de DreamLand-winkels. De 3 gratis artikelen zitten verwerkt in het pakket van de Mack Truck. Actie enkel geldig voor klanten met een Xtra-kaart of -app.