Er valt heel wat te beleven met PAW Patrol!

 

PAW Patrol verovert DreamLand!

PAW Patrol verovert DreamLand!

 

Win een PAW Patrol feestje!

Zin in een beestig leuk feestje? Doe dan nu mee aan onze wedstrijd en win een PAW Patrol feestje voor jou en je vriendjes!

Wat moet je doen?
Haal je kleurplaat in je DreamLand-winkel of download ze hier en geef je ingekleurde tekening vóór 6/12 af in je DreamLand-winkel. 1

Veel succes!


Gratis PAW Patrol doe-boekje!

Koop van 20/10 t.e.m. 13/11/2016 voor min. € 25 PAW Patrol artikelen en krijg gratis een superleuk doe-boekje! 2


Ontmoet Marshall en Chase bij DreamLand!

De puppy-helden verwachten je van 14 tot 17.30 u. in:

  • DreamLand Drogenbos: woensdag 2/11
  • DreamLand Namen: vrijdag 4/11
  • DreamLand Hoei: zaterdag 5/11


Vind je DreamLand-winkel Naar het PAW Patrol assortiment Ja, ik wil meer weten over PAW Patrol!
1 Actie geldig van 20/10 t.e.m. 6/12/2016 in alle DreamLand-winkels. Je kan maar één keer deelnemen per geldig postadres. Een DreamLand-jury zal uit alle geldige deelnames 11 winnaars kiezen. De hoofdwinnaar krijgt een PAW Patrol feestje. De 10 andere winnaars krijgen een PAW Patrol prijzenpakket. De winnaars worden eind december persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen ook vermeld worden op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage ligt in je DreamLand-winkel.


2 Actie geldig van 20/10 t.e.m. 13/11/2016 in alle DreamLand-winkels in België. Niet geldig op dreamland.be. Zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van min. € 25 PAW Patrol artikelen krijg je gratis een PAW Patrol doe-boekje (artikelnr. 712637). Je ontvangt je gratis artikel aan de kassa. Niet cumuleerbaar. Niet inwisselbaar tegen contant geld in het winkelpunt. Actie niet cumuleerbaar met de promoprijzen van "Promo's".