Spaar nu al voor korting in 2017!

 

Spaar mee en krijg

€ 5, € 10 of € 15

korting in 2017!

Actie van 2/11 t.e.m. 31/12/2016

Hoe verzamel ik punten?

Van 2/11 t.e.m. 31/12/2016 krijg je per aankoopschijf van € 10 één spaarpunt bij DreamLand (in de winkels en op dreamland.be) en op collishop.be in de categorieën Speelgoed en Gaming en Multimedia.

  • 12 spaarpunten = € 5 euro korting
  • 24 spaarpunten = € 10 korting
  • 36 spaarpunten = € 15 korting

Vraag je spaarkaart aan de kassa van je DreamLand-winkel of spaar online via dreamland.be.

Wat zijn mijn punten waard?

Per 12 gespaarde punten heb je recht op een korting van € 5. Je kan je korting van 2/1 t.e.m. 31/3/2017 verzilveren op het hele DreamLand-assortiment (uitgezonderd geschenkkaarten en artikelen die aan huis geleverd worden), zowel in de winkel als in de webshop. Je kan er ook speelgoed, games en multimedia-artikelen die je via collishop.be reserveert mee betalen. De spaarpunten die je bij DreamLand en via collishop.be krijgt zijn combineerbaar op één kaart.

Wat moet ik doen als ik wil sparen via dreamland.be en collishop.be?

Simpel. Vink aan dat je wilt meesparen op het bestelscherm. Jij hoeft verder niets te doen, wij houden je puntentotaal bij voor alle artikelen besteld én afgehaald tussen 2/11 en 31/12/2016. Op 31/12 berekenen wij hoeveel punten je hebt gespaard. Midden januari krijg je van ons een brief met daarin een spaarkaart met al je verzamelde punten. Vergeet niet dat je je zegels die je in je DreamLand-winkel kreeg mag combineren. Wil je weten hoeveel punten je met je online bestellingen al verzamelde? Dat kan via deze knop.

Bekijk je puntentotaal voor je online bestellingen

Al iets gekocht maar nog niet aan het meesparen?

Geef het hier aan
Zo krijg je toch nog je spaarpunten voor al je aankopen tussen 2/11 en 31/12.

Hoe verzilver je jouw spaarkaart?

In je DreamLand-winkel:
Geef jouw spaarkaart met spaarpunten af aan de kassa. Dat kan van 2/1 t.e.m. 31/3/2017. Je korting wordt automatisch verrekend op jouw aankopen.

Vind je dichtstbijzijnde winkel

Via de webshop:
Geef jouw spaarkaart met spaarpunten af aan de kassa van je gekozen afhaalpunt (Colruyt of OKay). Dat kan van 2/1 t.e.m. 31/3/2017. Je korting wordt automatisch verrekend op jouw aankopen. Je kan je spaarkaart niet verzilveren bij aankopen die aan huis geleverd worden.

Opgelet: er moeten minstens 12 spaarpunten op één spaarkaart staan. Je kan geen spaarkaarten combineren om aan 12 punten te komen.

Je ontvangt aan de DreamLand-kassa één spaarpunt per aankoopschijf van € 10, na verrekening van mogelijke kortingen. Spaar je via dreamland.be of collishop.be? Dan krijg je midden januari thuis een brief met je spaarkaart en je gespaarde punten. Op collishop.be is de spaaractie alleen geldig in de categorieën Speelgoed en Gaming en Multimedia. Er worden geen spaarpunten gegeven bij aankoop van geschenkkaarten of babyartikelen. Het gespaarde kortingbedrag is geldig op het hele DreamLand-assortiment, behalve op geschenkkaarten en artikelen die aan huis geleverd worden. Het is ook geldig op collishop.be in de categorieën Speelgoed en Gaming en Multimedia. Je hebt alleen recht op € 5, € 10 of € 15 aankoopwaarde wanneer je respectievelijk 12, 24 of 36 spaarpunten verzameld hebt. Er worden geen andere kortingschijven gegeven in ruil voor deze kaart. Het minimale aankoopbedrag om de gespaarde korting te krijgen op jouw volgende aankoop is € 5 (voor € 5 aankoopwaarde), € 10 (voor € 10 aankoopwaarde of € 15 (voor € 15 aankoopwaarde). Spaarkaarten en spaarpunten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. De korting is niet cumuleerbaar. Het verschil wordt niet terugbetaald. Alleen originele DreamLand-spaarpunten en kaarten verkregen vanaf 02/11/2016 worden aanvaard. Je vindt alle info in je DreamLand-winkel en op dreamland.be. Actie voorbehouden aan particulieren. DreamLand behoudt zich het recht voor de aankoopwaarde of de toekenning van spaarpunten te weigeren in geval van misbruik of aankopen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat ze zijn verricht in het kader van handels- en/of beroepsdoeleinden. Actie alleen geldig in België.