Ruil je punten snel voor een korting van € 5, € 10 en € 15!

Spaarde
je mee voor

KORTING ?

Verzilver je spaarkaart
nog t.e.m. 31/3/2017

Verzilver je spaarkaart

Actie van 2/1 t.e.m. 31/3/2017

Spaarde jij tussen 2/11 en 31/12/2016 mee met de DreamLand-spaarkaart en heb je 12, 24 of 36 spaarpunten verzameld? Dan ben je nu een geluksvogel!

Want vanaf nu kan je jouw spaarkaart verzilveren voor € 5, € 10 of € 15 korting.

Jouw gespaarde punten

Van 2/11 t.e.m. 31/12/2016 kon je in je DreamLand-winkel en via dreamland.be en collishop.be punten sparen voor korting. Deze korting is geldig op het hele assortiment bij DreamLand, op dreamland.be en op collishop.be in de categorieën Speelgoed en Gaming & Multimedia. De korting is niet geldig op geschenkkaarten en artikelen die aan huis geleverd worden. Vanaf nu kan je jouw spaarkaart verzilveren.

Bij aankopen in de winkel kreeg je meteen je spaarkaart en spaarpunten.

Spaarde je via dreamland.be of via collishop.be? Dan krijg je midden januari een brief met jouw spaarkaart en je gespaarde punten.

Kleef al jouw spaarpunten op je spaarkaart. Je kan de spaarpunten die je bij DreamLand en via collishop.be kreeg combineren op één kaart.

Bekijk je puntentotaal

Hoe verzilver je jouw spaarkaart?

In je DreamLand-winkel:
Geef jouw spaarkaart met spaarpunten af aan de kassa. Dat kan van 2/1 t.e.m. 31/3/2017. Je korting wordt automatisch verrekend op jouw aankopen.

Vind je dichtstbijzijnde winkel

Via de webshop:
Geef jouw spaarkaart met spaarpunten af aan de kassa van je gekozen afhaalpunt (Colruyt of OKay). Je dient je bestelling af te halen tussen 2/1 en 31/3/2017. Bestel dus tijdig en hou rekening met de levertermijn. Je korting wordt automatisch verrekend op jouw aankopen. Je kan je spaarkaart niet verzilveren bij aankopen die aan huis geleverd worden of bij tickets voor pretparken.

Opgelet: er moeten minstens 12 spaarpunten op één spaarkaart staan. Je kan geen spaarkaarten combineren om aan 12 punten te komen.

Je ontvangt aan de DreamLand-kassa één spaarpunt per aankoopschijf van € 10, na verrekening van mogelijke kortingen. Spaar je via dreamland.be of collishop.be? Dan krijg je midden januari thuis een brief met je spaarkaart en je gespaarde punten. Op collishop.be is de spaaractie alleen geldig in de categorieën Speelgoed en Gaming en Multimedia. Er worden geen spaarpunten gegeven bij aankoop van geschenkkaarten of babyartikelen. Het gespaarde kortingbedrag is geldig op het hele DreamLand-assortiment, behalve op geschenkkaarten en artikelen die aan huis geleverd worden. Het is ook geldig op collishop.be in de categorieën Speelgoed en Gaming en Multimedia. Je hebt alleen recht op € 5, € 10 of € 15 aankoopwaarde wanneer je respectievelijk 12, 24 of 36 spaarpunten verzameld hebt. Er worden geen andere kortingschijven gegeven in ruil voor deze kaart. Het minimale aankoopbedrag om de gespaarde korting te krijgen op jouw volgende aankoop is € 5 (voor € 5 aankoopwaarde), € 10 (voor € 10 aankoopwaarde of € 15 (voor € 15 aankoopwaarde). Spaarkaarten en spaarpunten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. De korting is niet cumuleerbaar. Het verschil wordt niet terugbetaald. Alleen originele DreamLand-spaarpunten en kaarten verkregen vanaf 2/11/2016 worden aanvaard. Je vindt alle info in je DreamLand-winkel en op dreamland.be. Actie voorbehouden aan particulieren. DreamLand behoudt zich het recht voor de aankoopwaarde of de toekenning van spaarpunten te weigeren in geval van misbruik of aankopen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat ze zijn verricht in het kader van handels- en/of beroepsdoeleinden. Actie alleen geldig in België.