Hip hip hoera! Deze merken zijn jarig!

Een dikke proficiat aan LEGO®, Hot Wheels, Mickey Mouse en onszelf, want wij vieren dit jaar allemaal een speciale verjaardag! Zo blazen wij bij Dreamland dit jaar 40 kaarsjes uit en Mickey Mouse zelfs 90! LEGO® bestaat 60 jaar en Hot Wheels 50 jaar. Om al deze verjaardagen te vieren, geniet je van 10/9 t.e.m. 29/9/2018 kortingen op deze jarige merken!

-15% op alles van LEGO® City of LEGO® Friends

Het LEGO®-blokje bestaat 60 jaar en om dat te vieren geniet je 15% korting op de bouwblokken van LEGO® City of LEGO® Friends. Urenlang bouwplezier verzekerd!

-15% op alles van Hot Wheels

Hot Wheels viert dit jaar zijn 50e verjaardag! Daarom profiteer je nu van 15% korting op alles van Hot Wheels. Volle gas vooruit!

Alles van Hot Wheels

Gratis Mickeyglas bij aankoop vanaf € 20 uit het
Disney-assortiment*

Hieperdiep, hoera! Mickey Mouse is jarig! Om zijn negentigste verjaardag te vieren, krijg je een gratis Mickeyglas bij aankoop vanaf 20 euro uit het
Disney-assortiment*. Vier jij mee?

Alle Disney-artikelen

-10% op pinata’s

En last but not least: ook DreamLand blaast dit jaar
40 kaarsjes uit! Daarom krijg je nu 10 % korting op pinata’s. Laat je helemaal gaan!

Naar de pinata’s

* Enkel geldig bij aankoop van artikelen van Mickey, Minnie, Disney Princess (incl. Frozen) en Cars in jouw DreamLand-winkel. Niet geldig op dreamland.be.

Actie geldig van 10/9 t.e.m. 29/9/2018 in alle DreamLand-winkels in België en op dreamland.be, m.u.v. de Disney-actie (niet geldig op dreamland.be). Niet cumuleerbaar. Niet inwisselbaar tegen contant geld in het winkelpunt. Acties niet cumuleerbaar met de promoprijzen van artikelen aangeduid met het “Promo!”-logo. Acties enkel geldig voor klanten met een Xtra-kaart of -app.