Barbie You Can Be Anything

Barbie You Can Be Anything

Maak kans op een dagje in je droomjob

Wat is jouw droomjob? Altijd al dierenarts willen zijn, droom je van een beroep als chefkok? Doe van 27/7 t.e.m. 8/10/2017 mee aan de Barbie droomjobwedstijd en maak kans op een dagje in die droomjob! Log je in met je Xtra-login en laad hieronder een foto van jezelf op waarop je jouw droomjob aan het uitoefenen bent. Voeg daarbij een korte uitleg toe waarom dit jouw droomjob is. Misschien ben jij wel één van de vijf gelukkigen die effectief een dagje aan de slag kan in het beroep die je altijd al wilde doen!


Tover jezelf om tot wie jij later wil worden!

Waan jezelf in je droomjob tijdens de You Can Be Anything-tour bij DreamLand. Wanneer de tour in je dichtstbijzijnde DreamLand-winkel halt houdt, kan je je laten schminken tot bijvoorbeeld een dierenarts, politieagent(e), journalist(e), stylist(e), … Voor een extra overtuigend effect kan je jezelf op voorhand thuis al verkleden of één van de outfits lenen die in je DreamLand-winkel liggen, dan is het net echt! Aansluitend aan de schminksessie kan je een foto laten nemen van jou met je gloednieuwe look. Met die foto kan je meteen ook meedoen aan de droomjobwedstrijd.

Doe je mee aan de wedstrijd via de You Can Be Anything-tour, dan maak je bovendien ook kans op VIP-tickets voor de Speelgoedfabriek van VTM KZOOM tijdens de herfstvakantie.De You Can Be Anything-tour houdt op de volgende datums tussen 10 en 17 u. halt bij DreamLand:

  • 16/9: Roeselare, Tongeren, Mechelen en Gosselies
  • 23/9: Gent, Leuven, Oostende, Meslin
  • 30/9: Beveren, Lede, Tongerlo en Namur
  • 1/10: Bornem, Dilbeek, Wilrijk en Tournai
  • 7/10: Wavre, Veurne, Vilvoorde en Waregem
Vind je DreamLand-winkel
Tover jezelf om tot wie jij later wil worden!


Wedstrijd van 27/7 t.e.m. 8/10/2017 via dreamland.be/barbiedroomdag. Je kan maar een keer deelnemen per geldig postadres. Er zijn in totaal vijf hoofdprijzen te winnen. Deelnemers die via de You Can Be Anything-tour deelnemen vanuit hun DreamLand-winkel maken ook kans op 1 van de 21 troostprijzen. De hoofdprijs is een Barbie-droomdag waarin deelnemers hun droomjob echt kunnen uitoefenen voor één dag. De troostprijs is vier tickets voor een VIP-arrangement op De Speelgoedfabriek van VTM KZOOM. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen ook vermeld worden op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage in je DreamLand-winkel ligt en dat op dreamland.be/wedstrijden staat. Surf naar dreamland.be/barbiedroomdag voor alle info. Wedstrijd enkel geldig met je Xtra-kaart of -app.