Kleur mee aan een REUZEGROTE tekening voor de Sint!

Zie ginds komt … de Sint! En we willen hem verrassen met een megagrote tekening! Kleur jij met ons mee?

Pssst, Zwarte Piet wil je wat vragen ...

“Wow, een tekening zo groot als een huis? Ik doe ook mee!” Zwarte Piet vindt het superleuk dat we de Sint willen verrassen met een megagrote tekening, en hij zal ons daarbij een handje helpen. Maar hij heeft natuurlijk wat hulp nodig. Dus wil hij je wat vragen: Kleur jij met ons mee? Hij zal dan de duizenden ingestuurde tekeningen samenvoegen tot één gigantisch grote tekening voor de Sint. Leuk hé! Doe jij mee? Maar ssst, nog niets verklappen aan Sint!

Ik kleur mee


Ik win, ik win ...

Heb je online meegekleurd? Dan kan je in je DreamLand-winkel een echte XXL-tekening afhalen voor meer kleurplezier thuis. Kleur de tekening in, hang ze aan je raam, de schouw of aan de voordeur … en geef de Sint ook bij je thuis een warm welkom!

Trots op jouw tekening? Maak er een foto van, doe mee aan onze wedstrijd op de DreamLand Facebook-pagina en maak kans op leuke prijzen!

Wat kan je winnen?
Hoofdprijs: 5 x gezinstickets voor Plopsaland De Panne op 27/11
Troostprijs: 42 Stabilo-kleurpakketten

Ik doe mee


Surprise!

Wil jij erbij zijn als we de Sint verrassen met onze reuzegrote tekening? Kom dan tijdens de VTMKZOOM Sint weekends naar Plopsaland De Panne om de onthulling van de tekening aan de Sint op zondag 27/11 live mee te maken. Enne, breng je fototoestel mee! Kan je er niet bij zijn? Geen paniek, op 2/12 posten we hier een filmpje van de onthulling.

De VTMKZOOM Sint Weekends vinden plaats op 26 en 27 november en op 3 en 4 december in Plopsaland De Panne.

Koop hier je ticket