Carnaval

Carnavalala … trek de zotste verkleedkledij aan en vier met ons mee!

’t Is feeeeest, want met carnaval mag je opvallen en helemaal uit de bol gaan! En wij doen met je mee! We hebben de leukste en origineelste carnavalskostuums, heel veel schmink, coole accessoires en nog andere feestartikelen. Voor jong en oud, groot en klein. Word jij een prinses, indiaan of piraat? Check snel al onze carnavalsideeën!

Verkleedpakjes voor kleintjes

Carnavalskledij voor meisjes

Carnavalskledij voor jongens

Bekend van tv

Superhelden Kostuums

Disney Kostuums

Tijdloze klassiekers

Handige maattabel

maat jaar
86 0-2
92/98 2-4
110 4-6
128 6-8
146 8-11
164 +11

Pas je verkleedkleren in de winkel.

Met Carnaval is niets te gek: alles kan en alles mag!
Doe je met ons mee? We hebben heel wat inspiratie!

Hou je van carnavalskleding in felle kleuren zoals in Rio of Venetië? In onze carnavalsshop vind je een ruim aanbod in allerlei kleuren en thema's: sprookjesfiguren, Disney-figuren, avontuur, dieren, superhelden... Er is ongetwijfeld wel een kostuum bij dat jij té gek vindt!

Heb je het liever wat stoerder? Cool, we hebben natuurlijk ook verkleedkledij voor piraten, brandweerlui en soldaten. Romantische zielen kunnen dan weer gaan voor één van onze magische verkleedjurkjes voor prinsessen. Wil je carnaval beestig leuk vieren? Ga dan zeker eens neuzen in onze kostuums en verkleed je als panda, bijtje of dinosaurus. Of oefen nu al om een echt K3-tje, Mega Mindy of Stormtrooper te worden.

Duik ook in ons kleurrijk assortiment van maskers, schmink, juwelen en schoenen en pimp jouw favoriete look. Niets is te maf, met onze accessoires is jouw outfit helemaal áf! Naar het volledige verkleden assortiment!