communie

Je communie of lentefeest wordt superleuk met DreamLand!

Een nóg leuker feest?
Bereid het voor met Colruyt!

Natuurlijk wil je je gasten een feestelijk menu voorschotelen. Traditioneel of wat gedurfder... Op colruyt.be/lekkerkoken vind je niet alleen meer dan 6.100 recepten, maar ook een speciaal feestdossier. Zo kan je je feestmaal tot in de puntjes voorbereiden, van apero tot dessert!

aperitief

Ga goed van start

Een geslaagd feest start met een lekker aperitief. Welke cocktails en alcoholvrije mocktails kan je serveren? Hoeveel glazen en hapjes voorzie je per persoon? Wat kan je al op voorhand klaarmaken? Op de Colruyt-website krijg je ook voor de voorbereiding tal van handige tips.

buffet

Buffet of BBQ

Kies je voor gezelligheid en heb je graag alles op voorhand klaar? Dan zijn onze buffet- of BBQ-formules ideaal. We hebben diverse recepten voor vis-en charcuterieschotels, gevarieerde bijgerechten, desserten en ook voor barbecue voor grote groepen.

Kindermenu

Eerder klassieke toets?

Liever een klassiek menu? Dan hebben we voor jou 4 suggesties van menu's met 3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert). Je kan kiezen tussen Fijnproeversmenu, Kidsmenu, Grote groep-menu en Veggiemenu. Telkens met tips voor de begeleidende dranken.

Dat smaakt naar succes

Waar je ook voor gaat, het menu zal zeker in de smaak vallen. Alle recepten worden immers samengesteld en getest door het Colruytkookteam. En de ingrediënten vind je allemaal bij Colruyt. Je hoeft dus maar één keer boodschappen te doen. Ga daarom snel kijken op colruyt.be/lekkerkoken en kies je menu!