Maak je feesttafel cooler met cactussen!

Cactussen? Cool! Deze stekelige plant is echt enorm populair. Zo populair, dat je er jouw feesttafel helemaal mee kan pimpen! Wat dacht je van servetjes, bekers en bordjes met hippe cactussen op? Nog niet genoeg geprikkeld? Je kan ook staanlampjes kopen in de vorm van een cactus, of sfeervolle kaarsen. Of ga voor een menukaart in de vorm van een cactus. Je merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos!

DIY-projectjes!

Doe het lekker zelf! Want alleen op die manier heb je écht unieke spullen op je feesttafel. Dit projectje is er eentje voor de zoete cactusjes onder ons. Bind een lekkere snoepketting rond een servetje en hang er een gepersonaliseerd naamkaartje aan! Zo weet iedereen waar hij moet zitten. Handig én hip!

Speeltip!

Het cactusspel speel je in de tuin, op het strand… of op je feestje! Neem enkele stokken of takken en verf deze groen! Steek ze dan op verschillende plekken in de aarde of in het zand en het spel kan beginnen! Verdeel enkele ringen onder de deelnemers en probeer ze over de armen te gooien. Hoeveel punten haal jij?


Deze leuke tafelversiering vind je in onze DreamLand-winkels!