Ga voor een gouden feesttafel!

Wil je een keizerlijk feest met alles erop en eraan? Ga dan voor goud! Geen echt goud natuurlijk, maar wel verwerkt in de decoratie. Bekertjes, bordjes en servetten met gouden prints? Check! Rietjes met gouden tinten? Check! Gouden tafeldecoratie? Driedubbelcheck! Het zit ‘m in de details natuurlijk.

DIY-projectjes!

Wil je zelf de tafel nog wat pimpen? Maak de tafel dan groener met wat eucalyptus in het midden. Of geef de tafel extra kleur met wat bloemen. Je kan ook een touwtje rond elke servetje binden met een takje errond. Heb je als dessert muffins of cupcakes? Versier ze dan feestelijk en werk ze af met een gouden vlagje, al dan niet gepersonaliseerd! En zoek je nog iets om de kamer wat extra pit te geven? Je vindt in onze winkels waaiers met gouden tinten die je overal kan ophangen. Of bind ze vast op de rugleuning van de stoelen!

Speeltip!

Kleurrijk is je feesttafel sowieso al, maar wat dacht je van een kleurrijk spelletje? Geen stress hoor mama en papa, de mooie communiekleren krijgen geen laag verf over zich! Het enige wat je nodig hebt zijn bekertjes, rietjes en smarties of andere kleine kleurrijke snoepjes. Alle kindjes gaan rond de tafel zitten, die bedekt is met de snoepjes. Ieder kindje krijgt zijn eigen beker met een rietje. Als het startsein wordt gegeven, moet iedereen proberen zoveel mogelijk snoepjes te verzamelen door ze met behulp van het rietje in hun eigen bekertje te droppen!


Deze leuke tafelversiering vind je in onze DreamLand-winkels!