Er is altijd wel een goede reden om een refurbished iPhone te kopen

Kijk je al lang uit naar een iPhone maar houdt z’n prijs je tegen? Zie je het nut in van bepaalde apps en wil je genieten van het gebruiksgemak van een iPhone maar heb je geen nood aan de nieuwste snufjes van de jongste Apple-telg? Dan is een refurbished iPhone 5c, 5s of 6 zeker iets voor jou. Bovendien geef je deze smartphones een tweede leven, waardoor ze niet op de afvalberg terecht komen.

Wat is een refurbished iPhone bij DreamLand?

  • Een refurbished iPhone ziet er aan de buitenkant zo goed als nieuw uit.
  • Het toestel werd volledig nagekeken.
  • Je krijgt er een lader en nieuwe oortjes (niet van Apple) bij.
  • Elk toestel heeft 1 jaar garantie.

Je herkent de refurbished iPhones aan hun label ‘Refurbished’ en je kan ze terugvinden in ons assortiment van Refurbished iPhones!

Van elk toestel werd de batterij en het scherm grondig nagekeken en zo nodig vervangen, het gaat hier dus zeker niet om ‘gewone’ tweedehands exemplaren. Het ene refurbished toestel is echter het andere niet: er zijn wel degelijk verschillen tussen de refurbished iPhones onderling die op de markt worden aangeboden. Bij DreamLand vind je enkel en alleen de iPhones van de hoogste ‘klasse’, die nog zo goed als nieuw zijn.

Een refurbished iPhone, daar wint iedereen bij!

  • JIJ: want je betaalt minder voor een echte iPhone in perfecte staat met 1 jaar garantie.
  • Onze planeet: want je verlengt de levensduur van deze toestellen waardoor ze niet bij het afval belanden.
  • DreamLand: want jij helpt ons om 1 van onze basisprincipes te realiseren: duurzaamheid.

Droom je al lang van een iPhone maar heb je niet alle snufjes nodig van het laatste nieuwe model? Overweeg dan zeker de aankoop van een refurbished iPhone 5c, 5s of 6 aan een voordelige prijs.