Hoe kan je afzien van een aankoop?

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Je beschikt dan over 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de dag volgend op de levering van je pakket, om het te beoordelen en eventueel af te zien van je aankoop.

Je moet ook rekening houden met deze voorwaarden:

  • Je mag een artikel alleen uit de verpakking halen als dat echt nodig is. Het moet in dat geval met de nodige zorg behandeld worden.
  • Het artikel moet in de originele staat en in de originele verpakking geretourneerd worden.
  • Als het artikel onverkoopbaar is omdat het gebruikt werd, word je niet vergoed (dat geldt bijvoorbeeld voor artikelen waarbij hygiëne van belang is).
  • Sommige artikelen kan je niet retourneren: gemonteerde, gebruikte, bevuilde, beschadigde en onvolledige artikelen; artikelen waarvan de verpakking zodanig geopend (volledig of gedeeltelijk) werd dat ze niet meer als nieuw verkocht kunnen worden; computerprogrammatuur, audio-en video-opnamen waarvan de verzegeling is verbroken; artikelen die een duidelijk persoonlijk karakter hebben; artikelen die niet geretourneerd kunnen worden; artikelen afkomstig van een huwelijks-, geboorte- of geschenkenlijst.
  • De verzendkosten voor het retourneren worden aangerekend. Ze worden automatisch afgetrokken van het terug te betalen bedrag.

Klik hier om te lezen hoe je een artikel retourneert.