Hoe betalen?

In een afhaalpunt
Als je je pakket afhaalt in een Colruyt-, OKay- of DreamLand-winkel, betaal je het samen met je boodschappen aan de kassa. Je kan het pakje ook laten toevoegen aan je Collect&Go-reservatie. En je betaalt alles in één keer samen. Je aankoop is dus pas definitief nadat je het pakje hebt afgerekend aan de kassa.

Levering in een Colruyt-, OKay- of DreamLand-afhaalpunt is gratis.

Aanhuislevering
Als je je pakket thuis laat leveren, betaal je je artikel(en) meteen online:

  • Met een bankkaart: je kan kiezen uit Bancontact, MasterCard of Visa. Je computer leidt je naar de betaaldienst Ogone via een gegarandeerd veilige SSL-verbinding. Dat betekent dat je betaalgegevens gecodeerd verstuurd worden. Je herkent deze beveiligde pagina aan het slotje onderaan je scherm. Zodra Ogone de betaling verwerkt heeft, krijgen wij een seintje en verwerken we je bestelling.
  • Via overschrijving: je kan ook betalen via overschrijving. Je overschrijving moet minstens 8 werkdagen voor de thuislevering uitgevoerd zijn. Zo kunnen wij de leverdatum respecteren. Reken op 4 dagen voor de afhandeling van je overschrijving door de bank. Je bestelling wordt verwerkt van zodra we je betaling ontvangen. Gelieve dus rekening te houden met deze termijn.

Voor een aanhuislevering betaal je verzendkosten.

In je DreamLand-winkel
In de DreamLand-winkel kan je betalen in contanten, met Bancontact/Mister Cash, Maestro, VISA of met de Colruyt-betaalkaart.