Faq \ Geboortelijsten

Leg je geboortelijst bij Dreambaby!

Wil je een geboortelijst leggen? Een cadeautje kiezen van een lijst? Of gewoon meer informatie daarover? Dan helpen we je graag verder op de website van Dreambaby. Daar vind je als toekomstige of jonge (groot)ouders een zorgvuldig samengesteld assortiment babyspulletjes (0-2 jaar), zwangerschapskledij en andere accessoires voor een comfortabele zwangerschap.

De babyspecialist van Colruyt Group onderscheidt zich door een unieke geboortelijstservice. Regelmatig organiseren de winkels infoavonden of rondleidingen op maat. Toekomstige mama's en papa's kunnen hun geboortelijst online of in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel leggen en beheren.

Kies je een cadeautje van een lijst? Dan kan je het ook bij Dreambaby, DreamLand of Colruyt (laten) afhalen. Met een netwerk van meer dan 300 afhaalpunten, is er dus altijd wel een winkel in je buurt.

3 manieren om je lijst samen te stellen

  1. Via lijst.dreambaby.be
    Ontdek er het volledige assortiment van Dreambaby en stel je lijst online samen.
  2. Met de Dreambaby-catalogus
    Noteer je artikelen op de checklist uit de catalogus. Geef deze af in je DreamLand-winkel en je lijst wordt voor jou aangemaakt.
  3. In een DreamLand-winkel met een Dreambaby Shop Je kan er alle artikelen van dichtbij bekijken voor je je geboortelijst legt.

Vragen bij het samenstellen van je lijst?

Kom langs in een Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met een Dreambaby Shop. Onze medewerkers helpen je de juiste keuze maken voor jou en je baby. Ze helpen je bij het samenstellen van je lijst en geven een antwoord op al je vragen.

Ontdek alle voordelen van een geboortelijst bij Dreambaby