Hoe kan ik mijn bestelling aan huis laten leveren?

Als je een artikel gevonden hebt in onze webshop, kan je kiezen voor thuislevering. Je betaalt dan meteen online. Hieronder lees je hoe dat in z’n werk gaat.

Online betaling
Voor een online bestelling heb je 3 betaalmogelijkheden:

 • Bankkaart: je kan kiezen uit Bancontact, MasterCard of Visa. Je computer leidt je naar de betaaldienst Ogone via een gegarandeerd veilige SSL-verbinding. Dat betekent dat je betaalgegevens gecodeerd verstuurd worden. Je herkent deze beveiligde pagina aan het slotje onderaan je scherm. Zodra Ogone de betaling verwerkt heeft, krijgen wij een seintje en verwerken we je bestelling. Bij betaling met Bancontact moet de betaling ten laatste 3 werkdagen voor de leverdatum uitgevoerd zijn.
 • Overschrijving: je kan ook betalen via overschrijving. Je overschrijving moet minstens 8 werkdagen voor de thuislevering uitgevoerd zijn. Zo kunnen wij de leverdatum respecteren. Reken op 4 dagen voor de afhandeling van je overschrijving door de bank. Je bestelling wordt verwerkt van zodra we je betaling ontvangen. Gelieve dus rekening te houden met deze termijn.
 • Smartphone betaling: maak hiervoor gebruik van de betaalapplicatie "SEQR" op je smartphone (te downloaden via Google Play of de App Store). Je computer leidt je naar de betaaldienst Ogone via een gegarandeerd veilige SSL-verbinding. Scan op dit scherm de geprojecteerde QR-code met je SEQR-app en bevestig op je smartphone met je PIN-code. Zodra Ogone de betaling verwerkt heeft, krijgen wij een seintje en verwerken we je bestelling. Bezoek www.seqr.com/be voor meer informatie.

Je pakje wordt geleverd na ontvangst van je betaling.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het artikel.

 • Voor kleine artikelen (minder dan 30 kg of verpakking kleiner dan 1,5 m) bedragen de verzendkosten van je reservatie:
  € 2,95 voor een levering in de week
  € 5,95 voor een levering op zaterdag
 • Voor grote artikelen (meer dan 30 kg of verpakking groter dan 1,5 m) bedragen de verzendkosten van je reservatie:
  € 22 voor een levering in de week
  € 30 voor een levering op zaterdag
 • Sommige artikelen worden uitsluitend aan huis geleverd.

Op de detailpagina van elk artikel (de pagina die verschijnt als je klikt op een artikel) vind je alle info over de levering (bijvoorbeeld of de levering bij de prijs is inbegrepen, of het artikel uitsluitend aan huis geleverd wordt, of alleen in de week, …).

Je kan in je Winkelwagen de leveringswijze nog aanpassen: van een afhaalpunt naar aanhuislevering, of omgekeerd. De verzendkosten worden automatisch aangepast aan je keuze.

Leveradres
Je kan je pakket bij jou thuis laten leveren, maar ook op een ander adres in België (op je werk, bij een buur, een familielid, …). Grote artikelen worden afgeleverd aan de voordeur. Montage en installatie zijn niet inbegrepen bij de verzendkosten. Momenteel leveren we enkel in België, maar we doen ons best om binnenkort ook in Nederland en Frankrijk te leveren.

Thuislevering
Kleine artikelen vind je in de brievenbus of worden afgeleverd door je postbode op de datum die je hebt aangeduid tijdens je bestelling (en die wij per e-mail hebben bevestigd).

Grote artikelen (meer dan 30 kg of groter dan 1,5 m) worden geleverd door DreamLand of rechtstreeks door onze leverancier op de datum die je hebt aangeduid tijdens je bestelling (en die wij per e-mail hebben bevestigd).

 • Levering door DreamLand: wij kunnen leveren van maandag t.e.m. zaterdag. Je kiest zelf of je de levering in de voormiddag (8 -14 u) of namiddag (12 - 20 u) ontvangt.
 • Levering door een leverancier: onze klantendienst neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Doorgaans gebeurt de levering op een weekdag tussen 8 en 20 u.

Retourneren
Voldoet het artikel niet aan je verwachtingen? Aangezien je het hebt gekocht zonder het op voorhand te zien, gaat het om verkoop op afstand. Daarom kan je gebruik maken van je herroepingsrecht en het artikel binnen de 14 kalenderdagen retourneren.
Klik hier om te weten hoe je een artikel retourneert.

Bij aankoop van een groot artikel in de DreamLand-winkel kan je kiezen voor thuislevering
Als je zelf niet over het nodige transportmiddel beschikt, kan DreamLand je helpen om grote artikelen bij je thuis te brengen. De transportkosten bedragen € 22 voor een levering van maandag t.e.m. vrijdag en € 30 voor een levering op zaterdag. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden van thuislevering. Je kan er meteen een datum vastleggen en kiezen voor een levering in de voor- of namiddag.