Wat moet ik doen als ik een product ergens anders goedkoper vind?

DreamLand maakt een onderscheid tussen de prijzen in de winkel en de prijzen op de webshop.
• De prijzen van de artikelen in onze winkel worden alleen vergeleken met de prijzen van identieke artikelen beschikbaar in de winkels van concurrenten in dezelfde regio van België.
• De prijzen van de artikelen in onze webshop worden alleen vergeleken met de prijzen van identieke artikelen beschikbaar en leverbaar in België in concurrerende webshops.

Heb je vóór je aankoop ergens anders een lagere prijs gezien?
Meld het in je DreamLand-winkel of contacteer onze klantendienst op 02 363 56 56 om de lagere prijs te signaleren.

Heb je na je aankoop ergens anders een lagere prijs gezien?

Er zijn 4 mogelijkheden:

  1. Je kocht een artikel in een DreamLand-winkel en zag in een concurrerende winkel uit dezelfde streek een lagere prijs voor hetzelfde beschikbare artikel? Wij betalen je het verschil als de lagere prijs van de concurrent geldig was op het moment van je aankoop.
  2. Je hebt je artikel gereserveerd in de DreamLand-webshop en je hebt een lagere prijs gevonden voor hetzelfde artikel, op hetzelfde moment beschikbaar en leverbaar in België, in een concurrerende webshop? Wij betalen je het verschil terug als de lagere prijs van de concurrent geldig was op het moment van je reservatie.
  3. Je hebt je artikel gekocht in een DreamLand-winkel en je hebt een lagere prijs gezien voor hetzelfde artikel beschikbaar in een concurrerende webshop? Dat valt niet onder onze garantie. Wij betalen je het verschil niet terug.
  4. Je hebt je artikel gereserveerd in de DreamLand-webshop en je hebt een lagere prijs gevonden voor hetzelfde artikel in een concurrerende winkel? Dat valt niet onder onze garantie. Wij betalen je het verschil niet terug.

Klik hier voor meer info over onze laagste prijsgarantie.

Als de lagere prijs ergens anders al werd aangeboden op het moment van je aankoop bij DreamLand, kan je ons dat tot 30 dagen na je aankoop laten weten.
Dat kan door te bellen naar onze klantendienst op 02 363 56 56 of via dit formulier.

Wij vergelijken altijd met totaalprijzen, service- en verzendkosten inbegrepen. We houden ook rekening met kortingen. Is een artikel goedkoper en beschikbaar bij een concurrent, dan betalen we je het verschil terug.

Opgelet: we houden bij de prijsvergelijking geen rekening:

  • met prijzen van artikelen opgegeven tijdens falingen, solden, aangeboden op openbare verkopen of veilingen;
  • met prijzen opgegeven door outlets of bedrijven die malafide praktijken hanteren. We behouden ons in deze gevallen het recht voor om het nodige onderzoek te voeren alvorens te beslissen over een eventuele terugbetaling.