Hoe garandeert DreamLand mij de laagste prijzen?


De laagste prijzen in de webshop

We vergelijken onze webshopprijzen met die van concurrerende webshops, en niet met de winkelprijzen van concurrenten. De prijzen worden aangepast op nationaal niveau, in tegenstelling tot de regionale aanpak voor de DreamLand-winkels. Daarom kan de prijs van een artikel in onze webshop verschillen van die in de winkel.

We bekijken alleen de prijzen van artikelen die op hetzelfde moment beschikbaar en leverbaar zijn in België en houden daarbij rekening met de verzendkosten. Ook milieu- en andere Belgische belastingen worden meegeteld. We houden geen rekening met falingen, solden, outlets en artikelen aangeboden op openbare verkopen of veilingen.
Je profiteert dus altijd van de laagste prijzen op het internet wanneer je een artikel bestelt of reserveert.

De laagste prijzen in de winkel

Elke dag vergelijken we de prijzen van onze artikelen met de prijzen van identieke artikelen in de winkels van concurrenten uit dezelfde regio. Vinden we ergens een lagere prijs, dan verlagen we ook de onze. Daarom kan de prijs van een artikel verschillen van winkel tot winkel. We vergelijken de winkelprijzen van artikelen niet met de webshopprijzen van onze concurrenten. Daarom kan de winkelprijs van een artikel verschillen van de prijs in onze webshop. Je betaalt altijd de laagste prijzen in uw streek.

WEBSHOP

  • Je winkelt wanneer jij wil
  • Je kan je pakketje laten afleveren in een van de afhaalpunten bij jou in de buurt of bij je thuis
  • Bij levering aan huis beschik je over 14 dagen bedenktijd om je artikel te retourneren

WINKEL

  • Je kan een beroep doen op onze medewerkers
  • Je kan de artikelen van dichtbij bekijken en je aankoop meteen meenemen
  • Je ontdekt het hele DreamLand-universum waar het hele gezin iets naar zijn zin vindt