Waar kan ik mijn reservatie afhalen?

Je reservatie wordt, afhankelijk van jouw keuze, geleverd in één van de vele Colruyt-, OKay- of DreamLand-winkels. Zo is er altijd wel een afhaalpunt in je buurt. Je kan je pakket dan ophalen wanneer het je uitkomt. Tijdens je boodschappen bijvoorbeeld. Kies je voor een DreamLand-winkel als afhaalpunt, dan kan je je pakket pas vanaf 14 u. op de dag van de levering afhalen. Je kan je pakket ook toevoegen aan je Collect&Go-reservatie. In alle gevallen betaal je alles in één keer aan de kassa: snel en gemakkelijk.

Is je artikel op voorraad wanneer wij je reservatie ontvangen, dan kan je het laten leveren in je afhaalpunt, binnen een termijn van 3 tot 14 werkdagen.

  • Je kiest een Colruyt-winkel als afhaalpunt:
    Je kiest voor gratis levering. Je vindt je pakket aan het ColliShop-trefpunt. Geef je telefoonnummer in op het aanraakscherm. Je ziet dan onder welk nummer je jouw pakje in de rekken kan terugvinden. Aan het ColliShop-trefpunt kan je ook terecht met al je vragen. En je kan er nieuwe reservaties doen.

Vind een Colruyt-winkel bij jou in de buurt

  • Je kiest een OKay-winkel als afhaalpunt:
    Je kiest voor gratis levering. Spreek een winkelmedewerker aan. Die bezorgt je je pakket. Je kan je pakket echter niet afhalen in een OKay Compact-winkel.

Vind een Okay-winkel bij jou in de buurt

  • Je kiest een DreamLand-winkel als afhaalpunt:
    Je kiest voor gratis levering. Op de dag van de levering vind je je pakket vanaf 14 u. aan het afhaalpunt in de winkel. Toch niet gevonden? Spreek dan een winkelmedewerker aan. Die bezorgt je je pakket.

Vind een DreamLand-winkel bij jou in de buurt