Vragen over reviews en ratings bij DreamLand

Reviews en Ratings

Onlangs iets gekocht bij DreamLand? Tof!

Ben je er blij mee? Heb je tips voor wie hetzelfde zoekt? Of heb je toch nog opmerkingen op je aankoop? Neem een ogenblik en deel je mening met ons. Je kan snel een score geven of even uitleggen wat je precies leuk en/ of minder goed vond in een korte review op de productpagina. Je maakt zo zelfs kans op een geschenkkaart ter waarde van €100!

We kijken alvast uit naar je feedback!


Schrijf nu je eerste review!

Wat is een (product)review?

In een review, of productreview, geef je kort je persoonlijke mening over een artikel in onze webshop. Aan de hand van een score van tot sterren beoordeel je hoe tevreden je bent. Nog opmerkingen? Die kan je kwijt in een korte omschrijving.

Hoe schrijf ik een review?

 • 1

  Zeg wat je leuk vindt.

 • 2

  Geef eerlijk je mening, zonder grof taalgebruik.

 • 3

  Beperk je tot 5 zinnen.

 • 4

  Geef geen persoonlijke informatie zoals adresgegevens of telefoonnummers.

 • 5

  Later iets toevoegen kan altijd!

Maak kans op 100 euro!

Maandelijks kiest een DreamLand-jury de meest behulpzame review uit alle reviews. De auteur van die review wint een DreamLand-geschenkkaart ter waarde van € 100. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Er is 1 winnaar per maand.

Waar en wanneer verschijnt een review?

Je review verschijnt op de webpagina van het product dat je beoordeelde. We bekijken eerst je review om te controleren of er geen ongepast taalgebruik in staat. Dat kan 1 tot 7 dagen duren. Daarna verschijnt je review online.

Is mijn review anoniem?

Je kan een nickname instellen bij het posten van je review. Dat is de enige naam waarmee je op dreamland.be wordt weergegeven. Hou wel rekening met het feit dat intern bij DreamLand je account met je accountgegevens bekend is.

Waarom een review schrijven?

Met jouw review help je andere DreamLand-klanten in hun zoektocht naar het juiste artikel. Je vertelt ze wat ze kunnen verwachten van een product en zorgt ervoor dat iedereen tevreden kan zijn met hun aankoop.

Deze reviews wonnen alvast € 100

November 2018

"Welkom in het Far-West! R2D2 is echt ongezien in de huidige context van videogames..."

- Quentin Calande

Lees meer
Oktober 2018

"Zoon heeft dit bij een gelegenheid gekregen toen hij vier was. Het is compact op te bergen, en hij haalt het regelmatig boven..."

- Bianca Busayrah

Lees meer
September 2018

"Een zeer goeie quad. Ik heb al twee jaar eentje voor mijn dochter en de batterij werkt nog steeds..."

- Laura Lechat

Lees meer
Augustus 2018

"We hebben deze boekentas gekocht voor onze dochter die naar het tweede leerjaar gaat. We waren meteen verkocht door het originele design, de grootte en de slimme verdeling ..."

- Julie

Lees meer
Juli 2018

"Het zwembad is heel makkelijk monteerbaar met 2 personen. De plek waar je jouw zwembad wilt plaatsen, moet vlak en hard zijn. Als de grond niet hard ..."

- Jo

Lees meer
Juni 2018

"Zeer comfortabele stoel. Doch het monteren ervan/het in elkaar steken vraagt enige ervaring. Om een stabiele stoel te bekomen die niet wiebelt, dient de ..."

- Freddy

Lees meer
Mei 2018

"Het is een erg leuke schommel. Ons kindje was al 14 maanden toen we de schommel kochten. Hij kan er nog goed in, maar hij gaat naar voor hangen om het gras ..."

- Ann

Lees meer
April 2018

"Wow, wat een kwaliteit! Het textiel is echt sterk uit, de buizen zijn dik, de bescherming errond is ook dik genoeg... Prijs – kwaliteit is het een goeie deal. De grootte van ..."

- Charles d'emines

Lees meer
Maart 2018

"Dochter verkleed zich dagelijks dus het kleedje wordt wekelijks gewassen. Prijs kwaliteit is het zeker de moeite waard! Enige minpuntje is dat de stof ..."

- Steffie Jnssn

Lees meer
Februari 2018

"Leuk om die nostalgische spelletjes te kunnen spelen. Enige nadeel dat er geen UCB adapter bij zit om hem in het stopcontact te kunnen steken anders ..."

- Julie

Lees meer
Januari 2018

"Geschenk voor mijn 5 jarig dochtertje met down. Ze zit op de mentale leeftijd van een 2 jarige wat altijd een moeilijke leeftijd is om geschikt speelgoed te vinden. Ze kaan haar popje troosten en verzorgen maar het ook ..."

- Sylvie

Lees meer
December 2017

"Mijn zoontje van 3,5 jaar had dit op zijn verlanglijstje voor Sint gezet. Sinds hij het cadeau kreeg, is hij niet meer gestopt met spelen! Ik denk dat hij er nog uren mee zal spelen, aangezien hij zo’n grote fan is ..."

- Caro

Lees meer
November 2017

"Een broodnodige update van de vorige versie, die zeer welkom was. De vragen zijn gevarieerd en actueel, maar zijn vaak iets te veel gericht op Frankrijk voor de Belgische spelers, voornamelijk dan bij de geschiedenisvragen ..."

- Cydaliste

Lees meer
Oktober 2017

"Een opmerkelijk gedetailleerde set van de LEGO Ninjago Movie. Het plezier begint al bij het bouwen. Doordat deze set zo groot is, duurt dit vrij lang, maar dat is juist het leuke eraan..."

- Wam

Lees meer
September 2017

"De foto's zijn niet van superkwaliteit maar dat wisten we op voorhand door de omschrijving. Voor mijn zoontje van 5 jaar is dat ruim voldoende: hij amuseert zich te pletter met z'n fotoapparaat en kan er ..."

- beyonder212

Lees meer
Augustus 2017

"Dit is leuk speelgoed dat makkelijk kan mee genomen worden en snel opgeruimd is. Ons dochter van 4 vindt het leuk speelgoed, maar ook onze tieners maken er toffe bouwwerkjes mee..."

- Anneke

Lees meer

Toch geen antwoord gevonden?

Contacteer ons