Van welke garanties geniet ik?

Je vindt alle details over je garantie op het garantieticket dat samen met je kasticket afgedrukt wordt.

We zetten even de mogelijke garantievoorwaarden voor jou op een rijtje:

Herstelgarantie: ten minste 2 jaar

Onze herstelgarantie dekt de herstelling van een defect toestel dat je in de DreamLand-webshop kocht. De herstelling is gratis: je betaalt geen onderdelen of uurloon.

Herstelling aan huis
Bel onze DreamLand-klantendienst op 02 363 56 56 en geef het reservatienummer door dat op je garantieticket staat. Wij brengen je in contact met de leverancier. Die stuurt een gespecialiseerde technieker om het toestel bij je thuis te herstellen. Hou het serienummer van je toestel bij de hand, zo kan de leverancier je aanvraag makkelijk behandelen.

Valt je artikel nog onder garantie, dan wordt het gratis gerepareerd. Als de garantieperiode afgelopen is, betaal je herstellingskosten.

Herstelling in labo via de winkel
Heb je het artikel afgehaald in een Colruyt-, OKay- of DreamLand-winkel?
Breng het defecte toestel naar je dichtstbijzijnde Colruyt-winkel. Wij zorgen ervoor dat het toestel hersteld wordt in het technisch labo van de leverancier, met originele wisselstukken. Na herstelling word je door ons verwittigd en kan je je toestel afhalen in je winkel.

Heb je het artikel besteld via de webshop en thuis laten leveren?
Bel eerst onze klantendienst op 02 363 56 56. Onze medewerkers vertellen je welke stappen je moet volgen.

Binnen de garantieperiode worden technische gebreken aan het toestel gratis hersteld. Na de garantieperiode betaal je de herstellingskosten bij de levering van je herstelde toestel.
Wij maken uiteraard altijd een bestek op voor we aan de herstelling beginnen. Je hebt altijd de keuze: ofwel laat je het toestel herstellen voor de afgesproken prijs, ofwel laat je het niet herstellen. In dat geval vragen we € 48 administratieve kosten en verzendkosten voor het terugsturen van het defecte toestel.
Je kan ook kiezen om het toestel te laten vernietigen. In dat geval betaal je geen kosten.

Herstelling in labo via de leverancier
Bel onze klantendienst op 02 363 56 56 en geef het reservatienummer door dat op je garantieticket staat. Wij geven je de nodige informatie over de verdere afhandeling van de herstelling.
Je toestel wordt hersteld door de technische dienst van de leverancier.

Binnen de garantieperiode worden technische gebreken aan het toestel gratis hersteld. Na de garantieperiode betaal je de herstellingskosten bij de levering van je herstelde toestel rechtstreeks aan de leverancier.

Omruilgarantie: ten minste 2 jaar

Heb je het artikel afgehaald in een Colruyt-, OKay- of DreamLand-winkel?
Breng het defecte artikel samen met het garantieticket naar je dichtsbijzijnde Colruyt-winkel. We vervangen het defecte toestel door een nieuw.
Heb je het artikel besteld via de webshop en thuis laten leveren?
Bel onze klantendienst op 02 363 56 56 en geef het reservatienummer door dat op je garantieticket staat. Wij geven je de nodige informatie over de verdere afhandeling van de herstelling.

OPGELET: de garantie geldt niet bij defecten ten gevolge van verkeerd gebruik, noch voor de hulpstukken. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig.

Garantie op wisselstukken

  • Voor onderdelen van houten schommels geldt een garantie van 15 jaar op verrotting, schimmels en houtworm.
  • Voor onderdelen van metalen schommels geldt een garantie van 2 jaar op roest en fabricagefouten.
  • Voor onderdelen van houten zandbakken geldt een garantie van 2 jaar op verrotting, schimmels en houtworm.
  • Voor buitenspeelhuisjes geldt een garantie van 2 jaar.

We ruilen alle kapotte onderdelen onder garantie.

OPGELET: hout is een levend materiaal dat krimpt bij warm weer en uitzet in contact met vocht. Daardoor kunnen scheurtjes in het hout ontstaan. Dit is een normaal fenomeen dat de stevigheid van de balken niet beïnvloedt. De garantie geldt niet bij schade ten gevolge van verkeerd gebruik of aanpassingen die je zelf hebt uitgevoerd.

Leveranciersgarantie
De leverancier bepaalt zelf de garantievoorwaarden en de garantietermijn.