Garantie en omruiling

Heb je het artikel gekocht in een Dreamland-winkel?

Breng het defecte artikel samen met het garantieticket en je kasticket terug naar de winkel waar je het gekocht hebt. Een van onze medewerkers helpt je met veel plezier verder!


Heb je het artikel gereserveerd in de webshop en afgehaald in een Colruyt-, OKay- of DreamLand-winkel?

Breng het defecte artikel samen met het garantieticket en je kasticket naar je dichtstbijzijnde Colruyt-winkel. Daar helpt een medewerker je graag verder.


Heb je het artikel besteld via de webshop en daarna thuis laten leveren?

Bel onze klantendienst op 02 363 56 56 (van 8.30 tot 20 u.) en geef het reservatienummer door dat op je garantieticket staat. Je vindt het in de verpakking.

Je vindt alle details over je garantie op het garantieticket dat samen met je kasticket afgedrukt wordt. De garantieperiode loopt minstens 2 jaar. Tijdens deze periode worden technische mankementen aan het apparaat gratis gerepareerd. Je kan het artikel terugbrengen naar de winkel of onze klantendienst contacteren op het nummer 02 363 50 60 (elke dag van 8 tot 22 u.), en ons zo het reservatienummer vanop jouw garantiebewijs laten weten. Afhankelijk van de grootte van het artikel wordt het artikel opgestuurd ter reparatie of bij jou thuis hersteld.

Binnen de garantieperiode worden technische gebreken aan het toestel gratis hersteld. Na de garantieperiode betaal je de herstellingskosten bij de levering van je herstelde toestel. Wij maken uiteraard altijd een bestek op voor we aan de herstelling beginnen. Je hebt altijd de keuze: ofwel laat je het toestel herstellen voor de afgesproken prijs, ofwel laat je het niet herstellen. In dat geval vragen we € 48 administratieve kosten en verzendkosten voor het terugsturen van het defecte toestel. Je kan ook kiezen om het toestel te laten vernietigen. In dat geval betaal je geen kosten.

OPGELET: de garantie dekt geen accessoires, noch schade veroorzaakt door het verkeerd gebruiken van het apparaat. Lees altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Je hebt recht op een omruilgarantie van minstens 2 jaar. In uitzonderlijke gevallen krijg je een nieuw artikel, maar het is de leverancier zelf die beslist wanneer dit het geval is.

OPGELET: de garantie geldt niet bij defecten ten gevolge van verkeerd gebruik, noch voor de hulpstukken. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig.

Een wisselstuk nodig? Bel onze klantendienst op 02 363 56 56 (ma-za van 8u30 tot 20u, op vrijdag tot 21u).

Garantie op wisselstukken:

  • Voor onderdelen van houten schommels geldt een garantie van 15 jaar op verrotting, schimmels en houtworm.
  • Voor onderdelen van metalen schommels geldt een garantie van 2 jaar op roest en fabricagefouten.
  • Voor onderdelen van houten zandbakken geldt een garantie van 2 jaar op verrotting, schimmels en houtworm.
  • Voor buitenspeelhuisjes geldt een garantie van 2 jaar.

OPGELET: hout is een levend materiaal dat krimpt bij warm weer en uitzet in contact met vocht. Daardoor kunnen scheurtjes in het hout ontstaan. Dit is een normaal fenomeen dat de stevigheid van de balken niet beïnvloedt. De garantie geldt niet bij schade ten gevolge van verkeerd gebruik of aanpassingen die je zelf hebt uitgevoerd.

Je vindt de gebruiksaanwijzing voor schommels en voor kinder- en tienerkamers op de detailpagina van het artikel in de webshop. Voor de andere artikelen kan je onze klantendienst contacteren op 02 363 56 56, ma-za van 8u30 tot 20u, op vrijdag tot 21u

Breng het defecte artikel samen met het garantieticket en je kasticket naar je dichtstbijzijnde DreamLand-winkel. Een van de winkelmedewerkers helpt je graag verder.

Toch geen antwoord gevonden?

Contacteer ons