Professionals

ColliShop Professional bundelt alle non-fooddiensten voor professionals (ondernemingen, zelfstandigen, vzw’s, crèches…) van Colruyt Group. Je profiteert er altijd van de scherpe prijzen!

Ontdek alle voordelen

ColliShop Professional heeft heel wat voordelen in petto voor onthaalouders en kinderdagverblijven. Zo biedt ColliShop Professional online een uitgebreid assortiment artikelen aan die speciaal geselecteerd werden voor kinderopvang.

Naar de voordelen

Als professionele klant kan je de Businesskaart van ColliShop Professional aanvragen. Met de Businesskaart profiteer je het hele jaar door van tijdelijke acties in alle DreamLand-winkels. Je ontvangt jouw korting zodra je jouw kaart aan de kassa toont en geniet dus op elk moment het voordeligste tarief voor al jouw professionele aankopen.

Vraag je Businesskaart aan!

Voor particulieren is een factuur niet nodig. Het kassaticket volstaat als bewijs voor de aankoop van een artikel. Liet je jouw artikel aan huis leveren? Dan geldt je bevestigingsmail als aankoop- en garantiebewijs.

Ben je zelfstandige met btw-nummer en wil je een bewijs van je aankopen? Dan kan je een factuur aanvragen:

  • in een afhaalpunt bij Colruyt of Okay: vraag je factuur aan de kassa van de winkel bij je betaling.
  • thuislevering: vermeld je btw-nummer tijdens je online reservatie, dan krijg je de factuur automatisch toegestuurd via de post.

Als je regelmatig een factuur nodig hebt, vraag je beter een factuurkaart aan.

Vraag je factuurkaart aan bij je volgende bezoek aan je DreamLand-winkel. Wij sturen de kaart zo snel mogelijk op naar het opgegeven adres. Die kaart geef je dan telkens af aan de kassa. Zo krijg je onmiddellijk je factuur bij het afrekenen! De factuurkaart is geldig in alle Belgische winkels van Colruyt Group.

Toch geen antwoord gevonden?

Contacteer ons