Reserveren

Je kan een artikel uit onze webshop op verschillende manieren reserveren:

  • Online: reserveer je artikelen online (24 op 24, 7 op 7) via dreamland.be.
  • Telefonisch: geef je reservatie door aan onze klantendienst op 02 363 56 56. (ma-zo: 8 t.e.m. 22 u.)
  • In je DreamLand-winkel: onze medewerkers kunnen ook voor jou artikelen reserveren aan de kiosk in je winkel.
  • In je Colruyt-winkel: aan het ColliShop-trefpunt in je winkel kan je je reservatie makkelijk doorgeven op het aanraakscherm.

Al je online een reservatie plaatste, krijg je een e-mail ter bevestiging. Daarin vind je de datum waarop je pakket beschikbaar is in je afhaalpunt of wanneer het bij je thuis geleverd wordt.

Bij het afhandelen van je bestelling op dreamland.be kan je kiezen in welk afhaalpunt jouw bestelling wordt geleverd. Er zijn meer dan 400 afhaalpunten in DreamLand-, Colruyt- en OKay-winkels over heel België. Zo is er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt!

Dat kan, maar dan neem je best zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst op 02 363 56 56 (ma-zo: 8 tot 22 u.). Je kan een reservatie namelijk online niet wijzigen.

Wanneer je online een artikel reserveert, ligt het enkele dagen later klaar in het afhaalpunt van jouw keuze. Je kan er de artikelen bekijken en beslissen of je ze ook echt wil kopen. Pas wanneer je de artikelen betaalt aan de kassa van je afhaalpunt, heb je het artikel officieel gekocht. Omdat je de artikelen reserveert en ze vóór de aankoop hebt kunnen bekijken, is dit geen verkoop op afstand. Je hebt daarom geen herroepingsrecht.

Wanneer je in onze webshop een artikel bestelt, wordt het – na ontvangst van je betaling – afgeleverd op jouw leveradres. Omdat je de artikelen betaald hebt zonder ze vooraf te kunnen bekijken, gaat het hier om verkoop op afstand. Dat wil zeggen dat je herroepingsrecht hebt.