Reserveren

Je kan een artikel uit onze webshop op verschillende manieren reserveren:

  • Online: reserveer je artikelen online (24 op 24, 7 op 7) via dreamland.be. Wil je je reservatie al na 3 uur in een DreamLand-winkel afhalen, kies dan voor de optie Click & Collect (indien die optie beschikbaar is). Voor een latere levering in je DreamLand-, Colruyt- of OKay-winkel, kies je voor een gewone online reservatie.
  • Telefonisch: geef je reservatie door aan onze klantendienst op 02 363 56 56. (ma-zo: 8 t.e.m. 22 u.)
  • In je DreamLand-winkel: onze medewerkers kunnen ook voor jou artikelen reserveren aan de kiosk in je winkel.
  • In je Colruyt-winkel: aan het ColliShop-trefpunt in je winkel kan je je reservatie makkelijk doorgeven op het aanraakscherm.

Heb je een artikel gereserveerd met Click & Collect? Dan ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je reservatie is binnen de 3 uur in de winkel beschikbaar. Je krijgt een sms als je bestelling klaarligt. Na 15.30 u. gereserveerd? Dan ligt je bestelling de volgende werkdag klaar binnen de 3 uur na opening.

Als je online een reservatie plaatste, krijg je een e-mail ter bevestiging. Daarin vind je de datum waarop je pakket beschikbaar is in je afhaalpunt of wanneer het bij je thuis geleverd wordt.

Bij het afhandelen van je bestelling op dreamland.be kan je kiezen in welk afhaalpunt jouw bestelling wordt geleverd. Er zijn meer dan 400 afhaalpunten in DreamLand-, Colruyt- en OKay-winkels over heel België. Zo is er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt!

Wil je een artikel nog sneller in huis halen? Met Click & Collect kies je een DreamLand-winkel waar je je pakket binnen de 3 uur na reservatie kan afhalen.

Dat kan, maar dan neem je best zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst op 02 363 56 56 (ma-zo: 8 tot 22 u.). Je kan een reservatie namelijk online niet wijzigen.

Voor je Click & Collect-bestelling bel je best rechtstreeks naar je DreamLand-winkel. Het telefoonnummer van jouw DreamLand-winkel vind je hier.

Met Click & Collect check je of je favoriete artikel beschikbaar is in je DreamLand-winkel, waarna je het zo snel mogelijk kan afhalen. Bestel je voor 15.30 u? Dan is je artikel dezelfde dag binnen de 3 uur beschikbaar. Voor bestellingen na 15.30 u. is dat de volgende openingsdag binnen de 3 uur na opening. Kan je toch niet meteen langskomen? Geen probleem. Eens je een artikel hebt gereserveerd, houden we het tot wel 3 dagen lang bij voor je.

Na je reservatie krijg je een bevestiging via mail. Van zodra je artikel in de winkel klaarligt, ontvang je een sms. Is een artikel toch niet meer beschikbaar? Bijvoorbeeld omdat de gewenste uitvoering niet meer voorradig is? Dan zal een medewerker je telefonisch contacteren. Wil je zelf je bestelling annuleren? Dan bel je naar je winkel.

Bij afhaling van je Click & Collect-reservatie in je DreamLand-winkel heb je steeds recht op de prijs die getoond werd op het moment van je reservatie. Dit houdt ook in dat je recht hebt op eventuele promoties die op dat moment geldig zijn in de webshop.

Blijkt echter bij afhaling van je artikel in je DreamLand-winkel dat er een interessantere actie geldig is in de winkel op vertoon van je Xtra-kaart, dan kan je nog steeds voor die tweede actie kiezen. Deel dit voor het afrekenen zeker mee aan de winkelmedewerker aan de kassa. Let wel, een combinatie van twee acties is niet mogelijk.

Wanneer je online een artikel reserveert, ligt het enkele dagen later klaar in het afhaalpunt van jouw keuze. Je kan er de artikelen bekijken en beslissen of je ze ook echt wil kopen. Pas wanneer je de artikelen betaalt aan de kassa van je afhaalpunt, heb je het artikel officieel gekocht. Omdat je de artikelen reserveert en ze vóór de aankoop hebt kunnen bekijken, is dit geen verkoop op afstand. Je hebt daarom geen herroepingsrecht. Hetzelfde geldt voor een Click & Collect-reservatie, alleen kan je die enkel in een DreamLand-winkel laten klaarleggen. Je Click & Collect-bestelling is echter wel sneller beschikbaar (ten laatste 3 uur na je reservatiebevestiging). Vervolgens heb je 3 dagen (72 uur) de tijd om je reservatie op te halen.

Wanneer je in onze webshop een artikel bestelt, wordt het – na ontvangst van je betaling – afgeleverd op jouw leveradres. Omdat je de artikelen betaald hebt zonder ze vooraf te kunnen bekijken, gaat het hier om verkoop op afstand. Dat wil zeggen dat je herroepingsrecht hebt.

Toch geen antwoord gevonden?

Contacteer ons