Yoga en Fitness

Filteren

Nood aan beweging en op zoek naar een sportieve activiteit? Ga thuis met het materiaal uit ons fitness-assortiment aan de slag! Yogamatten, halters, gymnastiekballen … : je kan er vele uiteenlopende oefeningen mee doen, zowel in je living als in je slaapkamer.
Artikelen (1 - 10 van 10)
:
:

Elke spiergroep komt aan de beurt!

Of je nu aan krachttraining wil doen of je oorspronkelijke vorm terug wil: je kan je fitnessoefeningen gewoon thuis doen! Oefen je belangrijkste spiergroepen met halters, pilatesringen en buikspierwielen. Zo train je de spieren van je buik, rug, billen, benen en armen.

Zeer uiteenlopende oefeningen

Bij DreamLand vind je fitnessmateriaal voor een volledige work-out. Op een yogamat kan je je voornaamste spiergroepen trainen door gebruik te maken van het gewicht van je lichaam. Met de halters, gewichtsmanchetten en buikspiertrainers oefen je dan weer op meer specifieke maar ook niet te verwaarlozen spieren.

Evenwicht, souplesse en lichaamsbouw

Je spieren versterken en aan je lichaamsbouw werken is 1 ding. Vergeet echter ook niet te luisteren naar de signalen van je lichaam en neem voldoende tijd om te ontspannen. Ga daarom met een balanskussen, een gymnastiekbal of een schuimrol aan de slag om aan je soepelheid en je gezondheid te werken.

1 ding staat vast: met ons kwalitatief fitnessmateriaal heb je al de eerste belangrijke stap gezet naar een doeltreffende en complete work-out!