Pretparktickets

Beleef Halloween in een attractiepark! Koop je toegangstickets NOG VOORDELIGER bij DreamLand en op dreamland.be en ontvang ze meteen! Dankzij de FEAR FACTOR weet je bij elk halloweenevent voor welke leeftijd de parken geschikt zijn. Op dreamland.be vind je de data van de verschillende activiteiten in elk pretpark terug. Zo kan je je bezoek perfect voorbereiden.

Halloween Days

Ervaar ook in de herfst magisch mooie momenten in Attractiepark Toverland. Met wel 35 attracties en shows voor jong en oud. En ben je dapper? Ontmoet dan tijdens de Halloween Days heksen, spinnen en spoken. Of ontrafel in een meeslepende show het mysterie van het spookhuis, samen met de toverbroertjes Bertus en Jaapie. Dat belooft een echt griezelfeestje!

van 3 tot 12 jaar

Dagelijks van 12 t.e.m. 27 oktober

Halloween Nights

De Halloween Nights zijn grootser dan ooit! In maar liefst 9 scare zones jagen 100 scare actors je de stuipen op het lijf. Gruwelijk mooi en griezelig goed! Houd je toverstaf paraat in de strijd tegen het kwaad. Kom tussendoor even tot rust in de bootjes van Merlin's Quest of kruip veilig weg onder de vleugels van wing coaster Fenix. Sluit de avond af met een spectaculaire vuurwerkshow.

van 12 tot 16 jaar

Tot 23u, op 12, 15, 16, 17, 18, 19 25 en 26 oktober

Koop tickets

Bellewaerde staat helemaal in het teken van Fiësta Mortal. Don Eduardo de los Muertos maakt er een bloedstollend Feest van de Doden van. En ook Doña Lucia, de zus van Don Eduardo, is van de partij. Vier mee op de griezelig versierde familie-attracties, in een spookachtig mooi decor. En waag je aan de indrukwekkende shows of de spookhuizen voor alle leeftijden. De nieuwe show Immortality en het nieuwe spookhuis Fantasylum staan alvast klaar.

van 6 tot 12 jaar

Fiësta Mortal loopt van 12 oktober tot 3 november. Tijdens de Mortal Nocturnes is het park open tot 21u én sluit een muzikale vuurwerkshow de avond af. Afspraak op 12/10, 19/10, 26/10, 31/10, 1/11 en 2/11.

Koop tickets

Halloween bij Walibi Belgium? Dat zijn negen spookhuizen, 6 scare zones, meer dan 350 monsters, 9 bloedstollende nocturnes en 4 shows. Met Aaron Crow die terug is met nieuwe adembemende stunts, en een diabolieke DJ set waarschuwt je wanneer het vreedzame dagspektakel kantelt in een onheilspellende nacht.

vanaf 14 jaar

Van 12 oktober tot en met 3 november 2019 is Walibi Belgium een ware hel.

Koop tickets

Piet Piraat Halloweenshow

Piet Piraat en Stien Struis moeten de spullen van Tante Cleo bewaken. Maar Stien kan niet van de spullen blijven en laat zo een mummie opnieuw leven. Kunnen Piet en Stien de spreuk vinden met hulp van de bezoekers in de zaal?

vanaf 3 jaar

12, 13, 19, 26, 27 oktober en 2 en 3 november

Halloween Scare Nights

Ontdek tijdens de Halloween Scare Nights de twee spookhuizen Freak Circus en Camping 't Zonnetje, een angstaanjagende halloweenparade, spetterend vuurwerk en attracties die tot 22 uur open blijven.

vanaf 14 jaar

12, 19, 26 oktober en 2 november

Koop tickets

De zes waanzinnige spookhuizen, drie scarezones en twee sensationele shows dompelen je helemaal onder in de werelden van de Evil Spirits of the Past, bloeddorstige mutanten en Mexicaanse Calaveras. Laat je hypnotiseren door Professor Pickart of dans mee met Cabalgata de Las Calaveras. Blijf uit de handen van de stroper in Welp en ontsnap aan de invasie van de zombies in het nieuwe spookhuis Yummy.

vanaf 6 jaar

Van 16 oktober tot 3 november

Koop tickets

Actie geldig van 10/10 t.e.m. 31/10/2019 in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be, behalve voor Bellewaerde en Walibi waarvoor de actie loopt t.e.m. 3/11/2019. Actie geldig op tickets voor Plopsaland De Panne, Toverland, Bellewaerde, Walibi, Bobbejaanland, Plopsa Coo, Indoor en Aqua. Niet cumuleerbaar. Niet inwisselbaar tegen contant geld in het winkelpunt of in de parken. Exclusief voor klanten met een Xtra-app of -kaart.