Opvouwen en meenemen

Trek jij er met mooi weer ook zo graag op uit met de kids? En willen jullie snel van het ene punt naar het andere trekken? Dan is een step die je kan opvouwen de ideale oplossing! De steps van DreamLand zijn namelijk voor iedereen weggelegd: jong en oud, jongens en meisjes, beginners of gevorderden,… De steppret kent geen grenzen!

Dankzij de bouten kan je de step eenvoudig opvouwen en makkelijk overal meenemen, zelfs op reis! Vouwsteps zullen doorgaans grotere wielen hebben dan de andere stepvarianten. Een grotere wieldiameter zorgt er namelijk voor dat je je sneller en vooral makkelijker kan verplaatsen. Handig, toch? Bovendien zijn onze steps uitgerust met carbon lagers, voorzien van het label ABEC 5 of beter.

Aan kwaliteitsvolle lagers van een step wordt een ABEC-score van 1 tot 9 gegeven. Hoe hoger de score, hoe vlotter de lagers ronddraaien en hoe meer snelheid je dus zal kunnen maken.

Voetplank omhoog, voetplank omlaag

Wil jij het toch iets specialer? Dan kan je voor een zelfaandrijvende step, zoals de Space Scooter, kiezen! Maak heel wat snelheid door de voetplank van de scooter naar voor en achter te bewegen. Heb je toch wat heimwee naar de klassieke step? Geen enkel probleem! Je kan de voetplank vastzetten waardoor je weer ‘gewoon’ kan steppen. Stoppen doe je met de handige handrem.

Neem de step mee naar waar je maar wil. Maak je graag wat snelheid in het park of zegt een rustig tochtje op de zeedijk je net iets meer? Maakt niet uit: je kan de opplooibare steps overal makkelijk meenemen!

Wil je liever de coolste stepper van de buurt worden? Dan heeft DreamLand zelfs sneeuwsteps voor jou!

Ontdek hier ons ruime assortiment steps

Tart je liever de wetten van de zwaartekracht?

Neem dan zeker een kijkje naar onze stuntsteps!