Kerst

Gezellige lichtjes, sfeervolle versiering en véél cadeautjes: niets leuker om het thuis heerlijk warm en knus te maken tijdens de kerstdagen! En daarbij helpen we je graag op weg. Snuister rond in onze kerstshop, laat je inspireren door ons kerstaanbod en maak er een ongelooflijk gezellige kerst 2023 van!

Krijg jij ook kerstkriebels zodra de zomer voorbij is? Bij DreamLand vind je tal van kerstboomversieringen en inspiratie voor de perfecte kerstavond!

Vooraleer je met versieren begint, check je best eerst je kerstboom: ziet hij er nog goed uit of is hij aan vervanging toe? Bij DreamLand hebben we een grote keuze aan kunstkerstbomen.

Wie kerstboom zegt, zegt kerstverlichting. Zie jij graag koud witte, warm witte of kleurrijke lichtjes? Bij DreamLand hebben we ze allemaal! En voor een nog gezelligere kerstsfeer hebben wij ook heel wat kerstballen & andere kerstdecoratie in verschillende stijlen en kleuren.

Laat de magie van Kerstmis iets langer duren door af te tellen naar kerst met een adventkalender. Kinderen vinden het geweldig om elke dag een vakje te openen en een verrassing te krijgen. Neem dus snel een kijkje naar onze adventskalenders van LEGO, PLAYMOBIL, Pokémon, Frozen en zo veel meer!