Kerstbomen

Bomen Kerst

Op zoek naar een mooie kerstboom? Kerstmis staat voor de deur dus het is tijd om een kerstboom te kopen! Maar welke kerstboom is nu de leukste? Besneeuwd of niet, een kleine kerstboom, een grote kerstboom, smal of breed, … Gelukkig heeft DreamLand ze in alle maten en kleuren! Kijk snel in ons assortiment en kies de boom die het best in jouw salon past!

Meer kerstideeën!
Artikelen (1 - 23 van 23)
:
:

Vergeet je kerstboom niet te versieren met honderden leuke lichtjes: blauw, wit, gekleurd, … Je mag zelf kiezen welke kerstverlichting het beste bij jou past. Gelukkig stopt ons assortiment niet bij kerstverlichting. Versier de rest van je huis met een goedgezinde kerstman, een grappige sneeuwman, een origineel kersthuisje of iets helemaal anders. We zijn er zeker van dat je iets zal vinden dat je ho ho hoera zal laten zeggen.

Het grootste voordeel van een kunstkerstboom? De naalden vallen er niet af! Je kan hem dus zonder zorgen op je tapijt zetten en weer opbergen zonder je een halve dag de verloren naalden moet stofzuigen. Een ander argument om een kunstkerstboom te kopen is het gemak. Na kerst plooi je de takken weer omhoog en hij kan weer een jaartje opgeborgen worden in de kelder of op zolder. Bovendien is hij het jaar erna even mooi en is hij even fris groen! Een versierde boom met leuke pakjes, sfeervolle lichtjes en de hele familie dat samen “O Denneboom” zingt. Meer heb je niet nodig om er een geweldig feest van te maken.

Prettig kerstfeest iedereen!