Ligbedden

Wie genieten in de tuin zegt, denkt meteen aan een heerlijk ligbed. Ideaal om te zonnen en te relaxen, op je terras of in de tuin. Of waarom niet aan je zwembad? Kom helemaal tot rust in onze ligbedden!

Artikelen (  1 - 32 van 32 )
:

Een ligbed in de tuin, da’s heerlijk relaxen

Met een ligbed in de tuin krijg je hetzelfde ontspannen gevoel van op vakantie! Heerlijk om eventjes helemaal tot rust te komen. Een dutje, een boek lezen, gezellig bijpraten … het kan allemaal. Zet ook een tafeltje naast je ligbed voor hapjes en drankjes en haal je parasol erbij wanneer de zon te fel schijnt. Jouw zenmoment op je terras, in de tuin of aan het zwembad? Op je ligbed!


Kies jouw ligbed

Tover je terras of tuin om tot een oase van rust! Maak je keuze in ons ruime assortiment ligbedden. Een kunststof ligbed is onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Je kan ze ook makkelijk verplaatsen. Een aluminium ligbed staat met z’n fijne structuur heel stijlvol op je terras of in je tuin. Liever een natuurlijke look? Ga dan voor een prachtig houten ligbed.


Bestel je ligbed online bij DreamLand

Jouw favoriete ligbed bestel je eenvoudig online bij DreamLand en laat je thuis leveren of in je afhaalpunt. Kies voor ligbedden van gekende merken als Keter Allibert, Hartman, Grosfillex en Lafuma.