• Home
  • Merk: Gel-a-Peel
       

Ontdek alles van Gel-a-Peel bij DreamLand

Échte fashionistas komen graag origineel voor de dag. Daarom zijn ze ook zo’n fan van Gel-a-Peel! Met deze siliconengel, die in (bijna) alle kleuren van de regenboog bestaat, maak je namelijk zelf je eigen juwelen en accessoires!

Artikelen (  1 - 6 van 6 )
:

Wat kan je ermee maken?

Ga met Gel-a-Peel aan de slag en maak verschillende soorten accessoires zoals oorbellen, armbanden, kettingen, haarspelden, een hoesje voor een smartphone of decoreer er je t-shirts en andere spullen mee. Je kan er echt alle kanten mee uit!

Ook in de gel heb je heel wat keuze: er bestaat er in bijna alle kleuren van de regenboog, in 2 kleuren of met glitters, maar ook die oplicht in het donker of zelfs van kleur verandert in de zon!

Hoe werkt het?

Zelf juwelen maken, daar is helemaal niks moeilijk aan! Met Gel-a-Peel is het zelfs kinderspel! In elke doos Gel-a-Peel zitten tubes gel, modellen om over te nemen, opzetstukjes in verschillende vormen en verschillende accessoires.

Kies de kleur gel die je wil gebruiken en ook het model dat je wil maken. Plaats vervolgens 1 van de opzetstukjes op de tube gel en je kan aan de slag om het model over te nemen. Is je werkje af? Laat het dan een tijdje aan de lucht drogen. Is alles helemaal droog, maak dan je kunstwerkje los zodat je ‘t kan dragen!

Je kan ook aan de slag met de vormpjes die in een aantal dozen zitten. Kies een kleur gel en vul er het vormpje mee. Laten drogen, losmaken en klaar! Simpel, toch?

Straal met je zelfgemaakte creaties of geef ze als geschenkje aan je vriendinnen!