Squishies: schattige figuurtjes om heerlijk in te knijpen!

Squishies: schattige figuurtjes om heerlijk in te knijpen!

Wat zijn squishies?

Squishies of squishy toys zijn ultrazachte knijpspeeltjes in de vorm van superschattige figuurtjes. Je kan ze vergelijken met kneedbare stressballetjes, maaaaaar ze zijn echt zóveel leuker! Én ze zijn vaak ook zachter. Squishies zijn "slow rising": als je erin knijpt, komen ze langzaam vanzelf weer terug naar hun originele vorm omdat ze gemaakt zijn van een soort traagschuim.

Waarom zijn squishy toys zo populair?

Het is superfijn om je squishie fijn te knijpen! : Ze werken verslavend goed bij stressmomentjes: omdat ze zo zalig zacht zijn is het echt onmogelijk om eraan te weerstaan. Het leuke ook is dat je er elke keer opnieuw en opnieuw in kan knijpen.

Squishies zien er ook zó leuk en herkenbaar uit. Daarom zijn ze, net als de unicorns en emoji's, razend populair. Je kan ze kopen in allerlei soorten en maten. Sommigen hebben zelfs een geurtje ! Maar vergeet niet: ze zijn gemaakt om in te knijpen, niet om op te eten!

Neem ze overal met je mee! Sommige kan je zelfs als sleutelhanger gebruiken. Zo heb je ze echt ALTIJD bij de hand.

Bij sommige verpakkingen zie je wat erin zit. Andere zijn helemaal gesloten en ondoorzichtig: laat je dan verrassen door de squishy die erin zit!

En dan ook niet te vergeten: er zijn oneindig veel squishies én elke squishy is ook uniek want hij is nooit helemaal perfect. Niets leuker dan ze allemaal te verzamelen van zodra je de smaak te pakken hebt. Je kan NOOIT teveel squishies hebben.

Bestel ze bij ons online of ga naar 1 van onze winkels voor nóg veel meer keuze.

Vind je DreamLand-winkel

Sofie
Lid van het DreamLand Online Team
die graag in een cakje knijpt