Handjes klaar? Boetseren maar! En word superfan van flexibele pasta!

Air Clay, Air Foam, Air Dry Clay, Funny Gummy, flexibele pasta, botsende boetseerklei… : hoe je ’t ook noemt, het is puur speelplezier!

Vederlicht, superzacht en stretchy

Van zodra je deze pasta in je handen hebt, merk je het: dit materiaal is vederlicht, voelt zacht aan als een squishy en is rekbaar net als slijm Dat maakt het ook heel aangenaam om in te knijpen, kinderen zijn er gek op!

Als je deze flexibele pasta netjes terug in de hersluitbare verpakking of in een plastic doosje stopt en goed afsluit, blijft hij elastisch en kan je ‘m keer op keer gebruiken.

Laat het stuiteren!

Rol een mooi rond balletje van air clay en laat het op de grond stuiteren! Het klinkt bizar, maar we hebben het zelf uitgeprobeerd en het lukt echt! Ook als het balletje helemaal droog is, botst het nog altijd even goed!

Ideaal boetseermateriaal

Net omdat het zo vederlicht, zacht en stretchy is, kan je er heel makkelijk figuurtjes mee maken. Het is echt superleuk materiaal om mee te boetseren. We konden er niet aan weerstaan en hebben het zelf alvast uitgeprobeerd 😀

flexibele pasta
flexibele pasta
flexibele pasta
flexibele pasta

Heb je al een paar kleuren Air Clay? Meng ze dan om er nieuwe kleuren mee te maken!

Je kan je creaties aan de lucht laten drogen. Hoelang dat duurt, hangt af van het volume ervan. Doorgaans moet je ongeveer 24 u rekenen. Als de pasta helemaal droog is, lijkt het net schuimrubber.
Heeft je figuurtje nog oogjes nodig? Of wil je je naam of een boodschap op je creatie schrijven? Dat kan! Van zodra de pasta is opgedroogd, kan je er zonder probleem op schrijven en tekenen.

Ben je razend benieuwd geworden en klaar om het uit te proberen? Ga dan snel langs in 1 van onze winkels en koop jouw favoriete kleuren van deze flexibele pasta!

Vind je DreamLand-winkel

Sofie
Lid van het DreamLand Online Team
en superfan van flexibele pasta!