Bakugan, maak je klaar voor de strijd!

Bakugan Battle Planet is een remake van het populaire Bakugan Brawlers
Net zoals in de anime-reeks beleef je in het spel intense gevechten met je Bakugan. Maar in het echt speel je tegen je vrienden met de figuren en verzamelkaarten.
Volgens sommigen lijkt Bakugan een beetje op Pokémon of Beyblade. Maar het verhaal is toch wel wat anders en in die spelletjes heb je geen supercoole figuren die openspringen!

Bakugan: Battle Planet heeft meer manieren om te spelen dan ooit tevoren! Een gloednieuwe, uitgebreide vechtspeellijn met verbluffende transformaties, een gloednieuw ruilkaartspel dat beslist wie de Ultimate Bakugan Strijder is en nieuwe geanimeerde afleveringen om je favoriete personages te volgen. Bakugan: Battle Planet komt eraan!

Voorbereiding

Als de Bakugan elkaar niet bekampen zijn ze opgerold in een klein gekleurd balletje. Als ze een Bakucore aanraken transformeren ze zich tot gevreesde krijgers. Iedere Bakugan heeft zijn sterktes en zwaktes en die vind je allemaal terug op de bijhorende verzamelkaart.

Een Bakucore is een magnetische metalen zeshoek waardoor de Bakugan uit zijn bol springt! Er bestaan 5 types Bakucores: Helix – Fist – Magic – Shield – Flaming Fist, en op iedere Bakucore zie je de verschillende effecten.

Een Deck is een pak van 40 verzamelkaarten.
Er zijn 5 types: Character – Action – Hero – Evo – Flip.

Actie!

Iedere speler neemt zijn kaarten, 3 Bakugan en legt 6 Bakucores in een Hide Matrix. Nu hoef je enkel nog maar een kaart te trekken en de eerste ronde kan beginnen!
Het draait allemaal rond de juiste tactiek. Om te winnen moet je de juiste Bakugan en kaarten kiezen.
Nu is het aan de Bakugan om het uit te vechten!

Morgane, lid van het online-team. Ze is helemaal gek van haar Bakugan, maar ze is nog geen lid van de Geweldenaren.