LAAT JE BETOVEREN DOOR DE UNIEKE STIJL VAN ELKE BARBIE EXTRA!

De eerste mannequinpoppen uit de Extra-collectie komen eraan! Hun persoonlijkheid straalt af op hun outfits en kapsels. Zelfs hun huisdieren zijn kleurrijk en extravagant.

Met Barbie Extra leer je je persoonlijkheid uit te drukken via mode. Haar favoriete slogan is « More is more »! Waag het dus gedurfde motieven en felle kleuren te gebruiken en toon je prachtige persoonlijkheid aan iedereen.

Fluffy Pink Jacket

Hou je van het lange roze golfjeshaar van deze pop? Het blinkend topje, de broek met sterretjes en de felroze mantel geven haar een superlook. En kijk, die accessoires! Een tasje in de vorm van een snoepje, een ring in de vorm van een gummibeertje, verschillende zilveren juwelen, een zonnebril met parels en laarzen met vleugels. Heb je het gezien, haar varkentje gedraagt zich als een eenhoorn. Wouw, wat een persoonlijkheden!

Neem deze stijl over!

Rainbow Coat

Deze Barbie pronkt graag met haar afrokapsel en 2 lange vlechten. Haar sportieve outfit samen met de kleurrijke harige mantel zorgen ervoor dat ze zeker niet onopgemerkt voorbij wandelt! Wat vind je van de accessoires? Die extravagante zonnebril, dat tasje in de vorm van een wolk, die juwelen, die kousen en die laarsjes met glitters. Haar huisdier heeft ook nogal een persoonlijkheid. Dit hondje draagt roze schoenen met hakken en een even extravagante zonnebril als zijn baasje!

Ga voor deze outfit!

Beanie

Het roze en paarse haar van deze Barbie Extra laten haar zelfverzekerde look helemaal tot z’n recht komen. Vind je het shirt met wolkjes en de panty’s onder de jurk met laagjes leuk? Haar accessoires accentueren haar sterke persoonlijkheid nog meer. Kijk, ze heeft een neongroene muts, een handtas in de vorm van een diamant, halskettingen en laarzen. Prachtig! Haar hondje is ook helemaal mee. Zijn ogen zitten verstopt onder een lok ruig haar en hij draagt een ketting om de hals die duidelijk maakt wie de baas is!

Ga voor deze pop en haar look!

Hou zeker onze site in de gaten want binnenkort komen er nieuwe poppen aan!

Bekijk alles van Barbie Extra

Laat de make-over beginnen!
Nathalie, fan van mode en van Barbie