Xbox One X

Nieuwtjes die de bouwblokkenwereld op z’n kop zetten!

Geef je LEGO-constructies licht met Light STAX!

Met de lichtgevende blokjes van Light STAX geef je je LEGO-huisjes een lampje, laat je de koplampen van je voertuigen branden en voorzie je je bouwblokkenstad van lichtgevende lantaarns! Maar je kan met deze lichtgevende steentjes ook een tof nachtlampje bouwen. Zelfs elke avond een nieuwe, als je dat wil …


Ook je muur en plafond worden bouwterrein, dankzij Mayka Tape!

Met de verplaatsbare Mayka kleefband kan je werkelijk ó-ve-ral met je LEGO-blokjes beginnen bouwen. Waarom dus niet op de wanden van je kast? Of aan je plafond? Het kan allemaal! Je kan deze tape zelfs op je schoenen kleven of op de kaft van je dagboek. Welk gek idee weet jij te bedenken?


Bouwblokken die ook milieuvriendelijk zijn

Voor kleintjes vanaf 18 maanden bedacht Biobuddi kleurrijke en recycleerbare bouwblokken, op basis van suikerriet. Ze ontwikkelen de fijne motoriek en laten je kindje z’n fantasie goed gebruiken. Bovendien leren kindjes met Biobuddi ook cijfers, diertjes en letters kennen. Spelend leren en tegelijk de planeet respecteren? Wat goed van Biobuddi!


Magische, magnetische kubusjes? Ontdek Magicube van Geomag!

Blokjes stapelen, daar zijn alle kleintjes dol op. De blokjes van Geomag zijn nóg leuker want ze zijn magnetisch! De Magicubes kan je aan alle zijden aan elkaar vast klikken. Zo maak je ‘r verrassende constructies mee. Ideaal dus voor creatieve kids!


Het klikt met Clicformers!

Vanaf 4 jaar gaat voor je kindje de wondere wereld van Clicformers open! Daarmee bouw je eenvoudige en meer complexe structuren, enkel door de stukjes in elkaar te klikken. Die hebben trouwens de perfecte grootte voor kinderhandjes. Zo hoeft je kleine bouwer enkel nog z’n fantasie te gebruiken. Klik en speel erop los met Clicformers!


Geen kans op verveling met zoveel leuke dingen om uit te proberen! Enkel nog je favoriet uitkiezen …

Nathalie, die supergraag met álle bouwblokken speelt

Ontdek de hele bouwblokkenwereld