6 leuke verkleedideetjes voor carnaval 2018

Carnaval loert weer om de hoek, klaar om je outfit samen te stellen! Heb je nog geen idee hoe je dit jaar verkleed wil gaan?
Met deze 6 tips ben je ‘r helemaal klaar voor!

1. Samen uit, samen thuis!

Het leukste feestje van ’t jaar, dat wil je toch het liefst samen beleven? Kies voor matching outfits voor je gezin, familie, vrienden ... Zo ziet iedereen dat jullie gewoon samen horen! Kies voor een leuk thema: politie/boef, cowboy/indiaan of ridder/prinses. Niet vergeten om enkele zotte groepsfoto’s te maken!


2. Beetje opgeblazen

Een leuk en grappig kostuum in no-time? Met deze opblaasbare verkleedpakken ben je in 1-2-3 klaar om lekker gek te doen. Pak opblazen met de ventilator, in de broek stappen en tralalalala! Of kies voor een opgeblazen effect en toon je spierbundels als Hulk, Spider-Man of Superman.


3. Dierengebrul

Met carnaval zijn ook de dieren in feeststemming! Aapjes, leeuwen en muizen springen en dansen vrolijk in het rond. En ze zien er stiekem gewoon heeeel erg schattig uit.


4. Tv-ster voor 1 dag

Wil je het beroemde leven van de K3’tjes proeven? Of ben je benieuwd hoe Kylo Ren en andere Star Wars-figuren feestvieren? Met volgende kostuums word je een bekende tv-held met carnaval! Kruip in de huid van de pyjamahelden uit PJ Masks, de bewakers van de onderwereld uit Nachtwacht en de pups uit PAW Patrol.


5. In stijl

Carnaval strak in het pak? Zo chique heb je er nog nooit uitgezien! Ga volledig uit de bol met deze maatpakken met ’n twist.


6. Lekker fruitig

Een schijfje watermeloen, een rijpe banaan of een lekker sappige aardbei? Deze carnavalseditie wordt zomers zoet. En gaan jullie allemaal samen, zeg dan gewoon dat jullie fruitsla zijn. Geniaal toch?

Kies jouw lievelingskostuum en trek het aan om carnaval 2018 te vieren in Aalst op 11 en 12 februari, in Ninove op 18 en 19 februari en in Halle op 10, 11 en 12 maart.

Veel feestplezier!

Laura,
Lid van het DreamLand Online Team

Ontdek alles van carnaval!