_titel_

Kies zelf hoe jouw pop in de wereld staat!

Wil jij ook spelen met poppen, zonder labels of hokjes? Maak dan kennis met Creatable World, de nieuwe poppen van Mattel! Dat is een aanpasbare genderinclusieve lijn van 6 poppen in verschillende huidskleuren met elk 2 kapsels en een aantal accessoires. Daarmee kunnen kinderen eindeloos combineren en hun pop de look geven die ze zelf kiezen.

Is het dan een jongen of meisje? Of is dat niet helemaal duidelijk? Maakt allemaal niet zoveel uit!

“Creatable World” wil kinderen met poppen laten spelen zonder labels of hokjes. Iedereen moet kunnen zijn wie ze willen zijn en zich goed voelen in z’n vel, dat is de idee die Mattel ermee in de verf wil zetten.

Mogen meisjes dus met autootjes racen en klussen met de werkbank? Waarom niet? En mogen jongens zich als prinsessen verkleden en met poppen spelen? Zeker! Meer en meer volwassenen zijn voorstander van een genderneutrale opvoeding waardoor kinderen kunnen kiezen waarmee ze spelen en zo zelf de wereld rondom hen ontdekken zonder vooroordelen en beperkingen. Op die manier ondervinden ze ook wat ze leuk vinden en kunnen ze hun talenten ontplooien.

DreamLand voorziet speelgoed voor iedereen zodat kinderen en hun ouders zelf kunnen kiezen wie waar mee wil spelen. Je kan deze nieuwe Creatable World poppen van Mattel exclusief bij ons online kopen:

… en dan is het aan de kinderen om ze elke keer opnieuw te stylen en te laten schitteren!

Sofie
Lid van het DreamLand Online Team