Gift’ems: open het geschenkdoosje en ontdek een stukje van de wereld met je nieuwe vriendinnetje. Verzamel ze allemaal! Nu bij DreamLand.

Gift’ems: Vriendjes in (ka)doosjes van over de hele wereld!

Vriendinnetjes van over de hele wereld

Laat je verrassen! Open je Gift’em en ontdek welk vriendinnetje in je doosje zit. Hoe heet ze, in welke stad en welk land woont ze? Spannend, die eerste kennismaking! De binnenkant van elk geschenkdoosje is versierd met 3 fotootjes en de vlag van het land van herkomst.

Klap het doosje helemaal open en plaats het figuurtje voor de foto’s. Klaar voor de catwalk? Of zet het doosje terug in elkaar zodat je nieuwe Gift’em boven op de kubus staat.

Verzamel ze alle 84!

Tokyo, Amsterdam, Madrid… welke stad wil je als eerste aan je collectie toevoegen? Ga je voor de ‘special en limited editions’ of wil je ze gewoon alle 84? Alles is mogelijk én je kan je verzameling ook bijhouden op het overzicht dat je bij elke Gift’em vindt.

Echte verzamelaars gaan natuurlijk voor de zeldzaamste figuurtjes. Die ontdek je aan hun kleurcode. Of probeer als eerste alle figuurtjes van een thema te bemachtigen: dag, nacht, sneeuw of zwemmen.

Heb je een figuurtje meer dan 1 keer? Ruil dan met de dubbels van je vriendinnen. Zo heeft iedereen er nog een stad of land bij, leuk! Of je kan je dubbels natuurlijk ook als cadeautje geven.

Beleef nóg meer plezier aan je Gift’ems!

Gift’ems zijn niet alleen leuk om te verzamelen, je kan er ook urenlang mee spelen. Switch en mix de onderdelen van je figuurtjes: kapsels, boven- en onderlijfjes, je kan ze allemaal verwisselen. Maak zo je eigen Gift’em volledig in jouw stijl!

Wil je de figuurtjes toch terug zoals ze in hun doosje zaten? Geen probleem! Op het overzicht vind je alle afbeeldingen.

Wist je trouwens dat Gift’ ems ook boven op je potlood passen? Neem ze gewoon overal mee naartoe.

En zijn er ook jongens bij de Gift’ems? Ja zeker! Deze figuurtjes vind je enkel in onze speelsets, om de Gift’ems overal mee naartoe te nemen. Ontdek ze allemaal voor nog meer speelplezier.

Klaar om je verzameling te starten? De Gift’ems wachten op jou in je dichtstbijzijnde DreamLand-winkel. Koop Gift’ems (ka)doosjes en speelsets en bereid je voor op een dol avontuur.Veel Gift’ems-plezier!
Sofie, lid van het online-team van DreamLand