Eeeeeeeeindelijk zijn de examens voorbij! Nu is het tijd voor plezier.
JUNI 2017

Eeeeeeeeindelijk zijn de examens voorbij! Nu is het tijd voor plezier.

Heeft jouw blokbeest ook zo goed gewerkt? Al die inspanningen, dat verdient toch een verrassing! Iedereen krijgt natuurlijk graag een leuke beloning. Daarom hebben wij voor jou een paar cadeau-ideetjes verzameld:

Spelen

Verras je kleine of grote vlijtige kapoen met de Switch: deze coole console kan je op televisie én als handheld-console gebruiken. Je kan er zelfs mee tegen elkaar spelen op 1 console! Ideaal dus om ook mee op vakantie te nemen en samen plezier te beleven. Of durf je het niet opnemen tegen dat jonge geweld? ;)

Als je knappe kop eerder een verzamelaarstype is, dan stellen we jou onze laatste nieuwe hebbedingetjes voor: de Minipopjes LOL en de Hatchimals Colleggtibles. Leuk om deze figuurtjes te ontdekken, nóg leuker om ze allemaal te verzamelen!

Is je bolleboos eerder een buitenspeelvogel? Die kan je altijd plezier doen met een cool skateboard, een balance board of een voetbaldoel. En wat dacht je van de katapult Bunch O Balloons? Ideaal om bij mooi weer waterspelletjes te spelen! Of een leuke zwemband zoals een staart van een zeemeermin! En voor de stoere binken en grieten hebben we de Banzai wip water totter voor nóg meer waterpret.

Op stap

Dolle pret maken en je helemaal laten gaan, daar dient vakantie toch voor? Wie met z’n bengel(s) op stap wil gaan om nieuwe avonturen te beleven, kan bij ons terecht voor pretparktickets. Kies dus snel jullie favoriete pretpark, bestel tickets en trek er samen op uit! Helemaal klaar voor memorabele momenten!

Veel speelplezier en prettige vakantie!


Sofie
XOXO

hoveerboard & step