De wereld draait dol met Infinity Nado!

Infinity Nado: de nieuwste draaiende rage!

Duizelingwekkend snelle tollen!

Maak kennis met de nieuwste tollen. Ze zijn gebaseerd op de tekenfilmserie Infinity Nado. In deze serie nemen 4 jonge Infinity Nado spelers het op tegen enkele topspelers die erop uit zijn de aarde te veroveren en de mensheid uit te roeien. Om deze schurken uit te schakelen moeten de 4 jonge spelers de Toren laten stoppen met draaien en de gevaarlijke spelers verslaan door tolgevechten te houden.

Word zelf een Infinity Nado speler

Bij DreamLand vind je verschillende speelsets met tollen van Infinity Nado. Kruip in de huid van één van de hoofdrolspelers en versla de slechteriken door spannende tolgevechten te houden. Met hun speciale en krachtige vaardigheden vormen ze een supersterk team. We zetten de 4 personages nog even op een rijtje:

  • Jin, bezitter van de Wind Elf
  • Dawn, bezitter van de Vuur Elf
  • Davis, bezitter van de Aarde Elf
  • Cecilia, bezitter van de Water Elf

Stevig en snel

De tollen zijn gemaakt van metaal en draaien echt supersnel. Ze vinden zelf eenvoudig hun evenwicht terug wanneer ze tegen een andere Infinity Nado botsen. Je lanceert ze door hard aan de lanceerder te trekken. Daag je vrienden uit en versla ze tijdens een Infinity Nado gevecht. En waarom geen tornooi organiseren?

Een Infinity Nado kopen?

Veel draaiplezier,
Kristel, lid van het online-team bij DreamLand