_titel_

Met LEGO® Hidden Side™ bouw je naar hartenlust én beleef je bloedstollende avonturen als je op spokenjacht gaat!

Hou je van bouwen met blokjes maar mag er nog een extraatje bij? Ontdek dan nu hoe technologie de vaste waarde in speelgoedland een extra dimensie geeft en duik in een paranormale wereld vol spoken.

Download de LEGO® Hidden Side app* en richt je telefoon op de LEGO modellen om ze tot leven te laten komen. Wat gebeurt er allemaal achter de gevels? Er valt meer te beleven dan je je zou kunnen inbeelden...

* beschikbaar vanaf eind juli


Welkom in Newbury!

Op het eerste gezicht ziet Newbury er volkomen normaal uit, maar laat je niet misleiden: er gebeuren vreemde dingen in dit stadje. Er dwalen spoken rond en nu is het aan jou om ze samen met Jack en Parker op te sporen en te vangen.


Ontdek de duistere kant van Newbury dankzij augmented reality

Met de fantastische augmented reality app kun je de verborgen kant verkennen, mysteries oplossen, coole voorwerpen vinden om te verzamelen, spoken verslaan en ze toevoegen aan je verzameling. Als je durft, kun je zelfs proberen een spokenbaas te overwinnen! De app zal regelmatig een update krijgen met nieuwe uitdagingen en nieuwe spoken.


Ontmoet alle spokenjagers

Jack is een coole YouTuber die net in Newbury is gaan wonen en die dankzij de app z’n hond Spencer terug heeft gevonden. Hij leert er Parker kennen, een intelligent meisje dat op school een beetje een outsider is. Samen maken ze van spoken jagen hun nieuwe hobby! En dan is er ook nog Mr Elton, alias « El Fuego », de leraar lichamelijke opvoeding die altijd al stuntman wilden worden. Klaar om samen met hen de spoken uit Newbury te vangen? Neem dan zeker eerst een kijkje in de school want die lijkt om 1 of andere bizarre reden paranormale krachten aan te trekken.

Nog 1 goede raad: kijk goed uit voor de “bezeten burgers” van Newbury want die zullen sowieso proberen om jullie plannen te saboteren.


Goede jacht!
Nathalie, spokenjager van het online team van DreamLand