blog_luigi_header_mobile

Luigi springt mee in het LEGO® Super Mario™-avontuur!

Een groene pet met een L erop, een groen truitje en die kenmerkende snor: dat kan alleen maar Luigi zijn! Het populaire broertje van onze favoriete loodgieter speelt vanaf 1 augustus de hoofdrol in het interactieve universum van LEGO® Super Mario™. Duik je als eerste mee in de avonturen van Luigi? Pre-order nu al de startset en krijg er een gratis uitbreidingsset bij!

LEGO® Luigi Time!

Ontdek de startset Avonturen met Luigi (71387) en stap binnen in de wereld van LEGO® Super Mario™ vol coole obstakels en spannende uitdagingen! Luigi heeft je hulp nodig op de ronddraaiende wip en bij de vlieguitdaging, hij reageert op roze Yoshi, Boom Boom, de Bone Goomba en verdient extra beloningen met het ?-blok. En dat allemaal om zoveel mogelijk gouden munten te verzamelen natuurlijk!

Creatief en interactief speelplezier

Net als zijn broer LEGO® Mario, is LEGO® Luigi uitgerust met een kleurensensor, een lcd-scherm dat onmiddellijk reageert bij de minste beweging, en een luidspreker die herkenbare geluiden en muziek uit de legendarische game laat horen.

De startset bestaat uit 280 onderdelen die je eindeloos kan combineren met de andere uitbreidingssets en power-uppakketten van LEGO® Super Mario™, zelfs met de startset Avonturen met Mario. Bestaande levels uitbreiden en aanpassen of zelf levels creëren: zet gewoon je verbeelding aan het werk!

Nog meer inspiratie in de LEGO® Super Mario™-app

In de gratis LEGO® Super Mario™-app vind je naast alle bouwinstructies ook creatieve tips én een veilig platform waar je met vrienden en vriendinnen de leukste bouwideeën kan uitwisselen.

Pre-order nu al op dreamland.be en krijg een uitbreidingsset cadeau!

De langverwachte release van de startset Avonturen met Luigi staat gepland op 1 augustus. Maar … bestellen kan nu al! Wil je je set op de dag van de release zeker in huis hebben? Reserveer dan snel jouw exemplaar, want je krijgt er de uitbreidingsset Fuzzy en paddenstoelenplatform gratis bovenop!

Zet je je eerste stapjes in de interactieve wereld van LEGO® Super Mario™ of wil je je bestaande collectie uitbreiden? Een nieuw, supergeliefd personage, leuke obstakels en kersverse uitdagingen: met de Luigi-startset beleef je hoe dan ook eindeloos speelplezier!

LEGO® Luigi in actie

Kortom, een superleuk cadeau waar alle creatieve kids vanaf 6 jaar als een blok voor vallen!