Ontdek 2 Volkswagen collector-items van PLAYMOBIL !

Fans van het beroemde VW busje en de beroemde VW Kever, deze PLAYMOBIL bouwdozen zijn speciaal voor jullie!

Volkswagen T1 Combi - Speciale Editie

Met z’n blauwe en witte kleuren en "Aloha Surfers" op de zijkant is deze T1 bus een blikvanger op de weg. Ook zijn dakdrager, spiegels, bumpers, wieldoppen en verchroomde koplampen vallen op. Het interieur is zeer gedetailleerd met geruite zitkussens, een klaptafel, een spoelbak, een koelkast, planken en opbergruimtes.

Deze Volkswagen T1 Combi heeft vele accessoires zoals een surfplank, 1 American football, toiletartikelen en voedsel. Daardoor lijkt hij net echt!

Het serienummer onder het voertuig maakt het een uniek exemplaar. Waar wacht je nog op om deze zeer gelimiteerde editie aan je collectie toe te voegen? Ideaal om te etaleren, maar ook om mee te spelen!

Kom surfen!

Volkswagen Kever - Speciale Editie

Ontdek de legendarische gezinsauto in een gloednieuwe gele variant! Met zijn typische afgeronde spatborden, 4-cilinder motor, verchroomde spiegels, bumpers, koplampen en dakdrager lijkt hij sprekend op zijn grote zus!

Deze auto heeft veel accessoires: bagage, een emmer, een spons en een waterslang om de auto schoon te maken. Er is plaats voor 4 figuurtjes in deze beauty!

Ook deze auto is uniek dankzij het serienummer onderaan het chassis. Waar wacht je nog op om deze zeer gelimiteerde editie aan je collectie toe te voegen? Ermee spelen of hem etaleren? Dat kies jij!

Instappen!

Zin in nog meer PLAYMOBIL avonturen?

Ontdek alles van PLAYMOBIL hier!