6 redenen waarom je al je vrienden moet uitnodigen voor een spelletje PlayStation PlayLink
AUGUSTUS 2017

6 redenen waarom je al je vrienden moet uitnodigen voor een spelletje PlayStation PlayLink

PlayStation PlayLink zijn de gezelschapsspelletjes van de 21e eeuw. In plaats van rond een spelbord te zitten en met pionnen te spelen, steek je een game in je PS4 en gebruik je je smartphone of tablet als controller! Neem het tegen elkaar op in een spannende quiz of los samen met je vrienden een moord op.


1. Iedereen kan meespelen

Voor PlayLink heb je geen controllers nodig, iedereen speelt met een tablet of smartphone (Android of iOS). De PlayLink-games zijn geschikt voor Android-toestellen vanaf versie 4.4 en iOS-toestellen vanaf versie 9.0.

2. Spelletjes die iedereen leuk vindt

De eerste PlayLink-games zijn enorm verschillend, van een lollige quiz tot een bloedstollende thriller waarin je beslist over leven of dood. Met wie je ook speelt, er is altijd wel een game waar je hele gezelschap fun aan beleeft.

3. Werk samen, of neem het tegen elkaar op

Niets zo leuk als je beste vriend, broer, moeder, oma … te verslaan in de quiz “Knowledge is Power”. Werk je liever samen, dan kan je je wagen aan “Frantics”, een game vol uitdagende mini-games die je samen moet oplossen. Welke game je ook speelt, de PlayLink-games zorgen altijd voor een leuke sfeer!

4. Zing uit volle borst mee

Nood aan wat sfeer? Dan is karaoke de oplossing! In Sing Star Celebration is je smartphone een microfoon en je vrienden het publiek!

5. Of dompel jezelf onder in een spannende thriller

Hidden Agenda is misschien wel een van de spannendste games ooit voor PS4. Samen met je vrienden volg je het onderzoek naar een seriemoordenaar. Tijdens het verhaal is het aan jullie om de moeilijkste morele keuzes te maken. Maar wat als iemand je probeert te manipuleren? Ontdek jij wie er een verborgen agenda heeft?

6. Het is héél gemakkelijk

In tegenstelling tot een match Fifa 18, zijn de PlayLink-spelletjes heel wat makkelijker om te spelen. Het is niet nodig om je bezoekers het eerste half uur uit te leggen hoe het werkt. Wedden dat zelfs je oma er op 1,2,3 mee weg zal zijn?


Alles van Playstation 4Sebastiaan,
Medewerker van het online-team
Heeft Hidden Agenda meteen besteld.