Heb je een wens? Shimmer & Shine komen eraan!

Een beetje magie, ondeugendheid, avontuur en humor: welkom in de wereld van Shimmer & Shine!

De tweelingzusjes en beschermengeltjes in opleiding Shimmer & Shine leven in Zahramay Falls, een land vol magie en fantasie. Van daaruit waken ze over Lea, een lief klein ‘gewoon’ meisje. Samen beleven ze heel wat avonturen. Maar shhhht, verklap het niet… want het moet Lea’s geheim blijven.

Van zodra Lea een probleem heeft, wrijft ze over haar hangertje en zegt ze de geheime spreuk om de 2 geestjes te roepen. Op die manier weten Shimmer & Shine dat het meisje hen nodig heeft. Lea mag per dag 3 wensen doen die de zusjes dan laten uitkomen. Af en toe loopt er wel eens iets fout met een toverspreuk omdat de 2 kleine beschermengeltjes nog een beetje onhandig zijn. Maar zelfs als ze een magische vergissing maken, slagen ze er toch elke keer in om de kleine Lea te helpen.

“Shimmer & Shine, mijn geestjes festijn! Toe, tover voor mij 3 wensen erbij!"

Shimmer & Shine zijn zó grappig en betoverend dat niemand er aan kan weerstaan! Wij bij DreamLand zijn er ook al helemaal fan van! Met onze popjes, speelsets, magische spiegels, … beleef jij ongetwijfeld ook de meest magische avonturen samen met deze 2 kleine schattige geestjes.

Wat zijn jouw 3 hartenwensen?

Rémi
Officiële beschermengel van het online team bij DreamLand.