We like to move it move it! Jij toch ook?!

Droom je ervan muziek te maken? Schrijf je dan bij de muziekschool in voor een cursus notenleer. Met een beetje geluk heb je binnen een jaar of 2 een muziekinstrument in je handen waarmee je je eerste muzieknoten speelt. Of… je kan natuurlijk ook de armbanden van Soundmoovz aandoen en dan weerklinken je eerste beats al na 2 minuten!

Klinkt super, toch? Dat vonden wij ook! Reden genoeg dus om ze zelf eens uit te testen. Het enige wat je moet doen is de Soundmoovz app downloaden op je smartphone of tablet en via bluethooth verbinding maken met de armbanden. Via de app kan je inspiratie opdoen in de tutorials en de geluiden kiezen die je wil gebruiken: een piano, mechanische geluiden/tonen van een robot, een drumstel (van de basdrum tot de cymbalen) en nog zoveel meer andere, ook grappige, geluiden! Toch niet gevonden wat je zocht? Geen probleem: voeg het zelf toe en breid zo de inventaris van meer dan 300 geluiden verder uit.

Maak nu de Soundmoovz banden vast aan je polsen of je enkels, of gebruik er gewoon 4 tegelijk, dan kan je ook 4 verschillende geluiden maken! Bij elke beweging die je met een armband maakt, hoor je het geluid dat jij ervoor gekozen hebt. Nu nog alleen de reactiegevoeligheid instellen en je beste moves bovenhalen! Laat je helemaal gaan: jij bepaalt het ritme! Je zal zien: binnen een paar weken ben jij niet alleen de “King of Moves” maar ook de “King of Sounds”.

Meer dan alleen geluiden

Met Soundmoovz maak je niet alleen je eigen beat door ritmisch op de maat te bewegen. Je kan ook 1 van de voorgeprogrammeerde melodieën kiezen en daar speciale effecten aan toevoegen door met je pols sierlijk te bewegen. Proberen maar!

Mag het allemaal wat luider klinken? Sluit dan een luidspreker aan op je smartphone of tablet!

Ontdek alle smartphones Ontdek alle tablets

Guy,
De man die z’n inschrijving bij de muziekschool net afgezegd heeft ;-)